godis för håret

        0 kommentarer

För några veckor sedan hade jag faktiskt en klipptid men jag blev tvungen att avboka den.
Så jag har hållt ut med ett råttbo till hår ett bra tag men idag fick jag fasen nog alltså - så det var bara att plocka upp telefonen och ringa för att få en klipptid så snart som möjligt.
Sagt och gjort, jag fick en tid redan 45 minuter senare. Så nu sitter jag här med betydligt fräschare hår, och jag passade också på att köpa mig en rejäl hårinpackning och ett nytt och bättre värmeskydd.


MUS bokstavligt talat rånade mig igår..

        0 kommentarer

Mellandagsrean, det tillfälle på året då vi svenskar är som otrevligast?
Det blev en sväng till borlänge igår med justina och robin, jag behöver väl egentligen inte ens nämna att det var full smockat med folk precis överallt, i varenda liten vrå. Och det är någonting med reor som gör att folk blir som galna, riktigt själviska och bryr sig inte alls om att det faktiskt finns andra människor runt omkring en.

Dem knuffas och roffar åt sig saker och sen tittar lömskt med ögonen, allt för att just dem ska få det bästa rean har att erbjuda. Haha nej, detta är orsaken till att jag vanligvis inte handlar på mellandagsrean, men nu var jag tvungen att trotsa galna svenskar. Jag hade en del jag behövde köpa, dock ingenting var på rea. Surprise surprise..

Men trots galna och otrevliga människor och alldeles för mycket pengar spenderade så var gårdagen ganska mysig ändå! Justina, robin och lunchen på kompis räddade dagen!

Det här låg i kassar när jag kom hem iallafall;

träning - på en lördag!

        1 kommentarer
Sedan klockan 10 imorse har vi varit utan el, ungefär 7000 elkunder blev drabbade av något strömavbrott idag och vi råkade självklart vara en utav dem. Strax efter 1 kom den tillbaka och inte förrän då fick jag frukost i magen, jag hade ju gett mig fasiken på att jag skulle ha rostat bröd och té..

Men nu ska jag göra något jag inte gjort på flera veckor, nämligen träna! Det ska bli så skönt att få sätta igång med träningen efter några veckor av förkylning. Sen ska jag väl, kanske, pilla lite på bloggdesignen om mitt tålamod är med mig idag - för inte tänker jag dra mig till mellandagsrean i denna snöstorm..

trots allt så säger jag GOD JUL!

        0 kommentarer
Att det är julafton imorgon, ja vad ska man säga? Vanligtvis så brukar jag vara så exalterad att jag knappt kan sitta still, det är ju den dagen på året som jag är som lyckligast. Men i år? nej jag vet inte, det känns inte rätt, det känns inte bra. Jag har inte hunnit förbereda mig mentalt för det här, julen är ju så himla viktig för mig så nu känns det som om allting är upp och ner. Jag vill inte ha julafton imorgon för det känns inte rätt, min julstämmning är som bortblåst och blä blä blä på det här. Jag vill inte känna såhär, jag älskar ju julen. Det är ju det bästa jag vet.

Jag hoppashoppashoppas verkligen att jag imorgon vaknar upp med en helt annan känsla, för nu ska jag gå och sova. Trots att allt känns fel och jobbigt så tänker jag inte bryta min tradition som jag haft i så många år, att gå och lägga sig innan klockan slår julaftonsmidnatt. Att somna på julafton är förbjudet för mig.


pussis

        7 kommentarer

Det blev en lugn och mysig lördagskväll. Har tittat på harry potter och halvblodsprinsen med min storasyster, till det åt vi grönsaker som vi dippade och lite popcorn, det är verkligen mysigt att bara umgås med sina syskon ibland, tyvärr händer det inte så ofta.
Men jag måste erkänna att jag saknade johan extra mycket, eller vem försöker jag lura, saknar honom alltid extra mycket. Vi har inte setts på 2 veckor nu och det känns verkligen, men det är bara att hålla ut och vänta till helgen som kommer, då ska jag allt pussa sönder honom ♥

Så tills dess får jag pussa på max, han är fortfarande lika pussgó idag som för 2 år sedan då kortet togs.
Min lilla prins ♥


stockholm boogie pyramiden

        3 kommentarer
I lördags var vi ett gäng hemma hos jonas och kalasade lite, blev bla. ölspelet, charaderliknande spel, massamassa dans och skratt, och någonstans där emellan gick vi alla ut för att försöka oss på den såkallade stockholm boogie pyramiden.

jag lär väl tillägga att alla hade väl fått i sig lite väl mycket alkohol när vi testade det där, men vi gjorde mycket bra ifrån oss trots detta och är värda en applåd!
Justina, simon och robin klarade det inte utan ramlade ner och jag var bombsäker på att jag skulle ramla baklänges då jonas inte höll i mig utan jag fick spänna magen med all kraft jag hade - sen ser det ut som att peter står upp också men det gjorde han inte utan han gör som på bilden till vänster, hänger i mina fötter och hänger i jonas, hahah det var inte smart att göra detta med alkohol i kroppen men fasen vad bra vi var!

inte hemmafru helene

        3 kommentarer

De två senaste dagarna har jag gjort dessa 6 punkter, FRIVILLIGT!
Jag vet inte riktigt vad som flög i mig men jag gillar det inte, jag är bara 18 år fortfarande, inte en 38 årig hemmafru. Så nu tänker jag bli 18 år igen och köra ett hårt träningspass, och sånnadär sysslor tänker jag inte göra igen förrän jag blir tvingad till det! Punkt slut.

första luckan är öppnad!

        1 kommentarer