Kenny Starfighter blir film

        5 kommentarer
Är det bara jag som missat att den störtsköna gamla serien från -97, Kenny Starfighter nu ska bli film? Förutom Johan Rehborg så ska bland annat Björn Gustafsson, Sissela Kyle och Johan Glans medverka. I februari beräknas "Kenny Begins"  komma ut, en ren självklarhet att jag tänker se filmen!
BOLI BOLI.

Allsång på skansen

        0 kommentarer
Blir det mer sommrigt än allsång? har sådana sommarkänslor redan nu även fast det är fullt med snö utanför fönstret.
Det är inte långt kvar, 5 månader går superfort, det vet jag!

brownie

        4 kommentarer
Juste, fick hem mina bruna linser förra veckan och det är sjukt hur ens ögonfärg kan påverka ens utseende, jag ser riktigt annorlunda ut med mörka ögon.

200

        3 kommentarer
Sitter med en rejäl träningsvärk från igår, jag är inte den tjejen som klarar att dansa sådär elegant med raka ben, snurra elegant och allt som ingår i paketet, nej här snackar vi bambi ute på hal is, vet inte riktigt vad jag har gett mig in på men det var ändå ganska kul när det väl gick bra.

Iochmed att det är 09 så innebär det den efterlängtade födelsedagen för mig och andra 91;or, har ett par vänner som hade turen att födas såhär tidigt på året medan jag själv måste vänta tills 17 augusti, men det är mysigt att fylla år på sommaren så det är bara att se det positivt. Tror dock min nedräknare till vänster är 1 dag för tidig så det är idag 200 dagar kvar, ingenting!
Imorgon som alla andra tidigare fredagar har jag bara en lektion som börjar 12:40 och det är idrott och eftersom vi har våra egna val i ett par veckor framåt så har jag valt gym, hoppas det kommer gå bra med denna förbaskade träningsvärken, jag är en sån mes!

Ska dessutom se om jag kan övertyga julia att gå och äta pizza imorgon, annars får det bli på lördag..hmm..

inte en morgonmänniska direkt

        12 kommentarer
äh god morgon, känner att jag är vaken alldeles för tidigt för att det här ska gå men jag sitter i köket och knaprar på min frukost just nu så jag ska väl piggna till ordentligt snart eftersom duschen inte gjorde sitt. Har inte duschat på morgonen på ett bra tag och nu kommer jag ihåg varför, det är ju omöjligt att gå ur duschen för det är så varmt och skönt vilket innebär att man står där alldeles för länge medan tiden rinner iväg, ska nog hålla mig till att stå under varmt rinnande vatten på kvällen istället..
Onsdag idag alltså, kort dag då vi slutar 11:45 men nu på morgonen har vi dans i 2 timmar, ett bra sätt att starta dagen på? Jo jag tror faktiskt så, nej se där, nu måste jag hälla i mig mitt kaffe och sedan klä på mig så jag blir klar!

gucci

        9 kommentarer
istället för att plugga vilket jag egentligen bör göra så är skor ett bra tidsfördriv.
skorna till höger får mer än gärna flytta in bland mina skor tack!

03:25

        7 kommentarer

Klockan är snart halv 4 och jag är fortfarande vaken. Gjorde ett försök redan innan 12 om jag minns rätt (?) att försöka sova men resultatet av det ser vi här. Har väl egentligen ingenting att påpeka utan sitter mest och stirrar på skärmen och försöker få fram något vettigt men med denna frustration så är det inte det lättaste. Maximus börjar bli irriterad över att det är så ljust när han försöker sova så jag ska väl krypa ner med hårbollen och stirra på den den andra skärmen.

att sova när man vill, hur man vill och var man vill, ja vissa har det allt bekvämt..

Klockrent

        2 kommentarer
ett geni, ett jäkla geni.

tur i oturen

        6 kommentarer

Jag blev hemma från skolan idag,att vara tjej har ju sina rejäla nackdelar, kom inte upp ur sängen förrän kl 14.00 idag för det gjorde så förbannat ont, så mestadels av dagen har jag svurit åt livmodern och tyckt synd om mig själv.
Men turen i oturen (?) så att säga så fick jag nyss reda på att jag vunnit ett par spetshotpants från twilfit hos therez så tjejen gjorde min dag!


watching the ships roll in

        3 kommentarer

kalla det bloggtorka eller vad du vill men torka är det iallafall.

just nu

        13 kommentarer
såhär ser det ut hemma hos mig just nu


barbapappa

        3 kommentarer

jag skulle inte ha något emot att ha en söt barbapappa på min tee.

himmelskt

        6 kommentarer
Det är fredag, jag har gymmat och jag tyckte jag förtjänade en belöning nämligen, cookie dough i all sin ära!
en gammal bild men jag orkade inte ta fram kameran och fota en ny glassburk som ser precis likadan ut som den där.

kalaskul!!!!!!!!!!

        4 kommentarer

jag har ingen bra dag idag vilket jag tycker bilden ger ett utmärkt bevis på, det där fina fejksmilet jag ritat till ser dock bara läskigt ut, men ja sådär ser jag väl ut med ett fejksmile, läskig helt enkelt.
har nu bestämt mig att nu skaffar jag mig en ny msn, en liten grabb som vägrade berättade vart han fått min msn ifrån nyss fick bägaren att rinna över, jag orkar inte ha sånna dära liggandes och skräpa.

fågelfobi

        7 kommentarer

jag gör framsteg

        6 kommentarer

NU NI!
Nu tar helene ett stort steg ut i världen, jag ska nämligen skaffa mig ett gymkort, jajamen jag ska börja gymma.
Har tänkt på det i flera veckor om inte månader och nu äntligen tar jag tummen ur röven och gör det här och eftersom jag är riktigt lat så är det här ett stort framsteg för mig.

En framtida jag? Det tror jag stenhårt på!


...

        3 kommentarer
Har sådan lust att skriva detta inlägg med endast svordomar, är så irriterad och arg.
Min mobil var på lagning för bara ett par veckor sedan och nu verkar den vara sönder igen, jag kan inte skicka sms till någon utan alla fastnar i utkorgen och där kan jag inte skicka vidare dem även fast mottagningen är perfekt, och eftersom det har varit såhär sedan igår eftermiddag så måste något vara fel.

sony ericssons mobiler är värdelösa, speciellt w890i då jag känner ett antal personer som säger att deras också gått sönder ett flertal gånger.. åååh jag som faktiskt tycker om min mobil..oftast..

blivande huliganjävlar

        8 kommentarer

Dagens 7-åringar är inte att leka med. Denna tisdag genomled vi vad vi trodde skulle bli en helt vanlig lång och tråkig tisdag, men efter ett jobbig mattelektion så var Carolina Julia och jag påväg in till skolan igen och strax innan vi kommer till entrén så står två små pojkar och lurpassar vid dörren, dem pekar på oss och springer i full fart mot oss. Vi står där som tre frågetecken och börjar halvspringa mot dörren, Carro och jag var precis vid dörren när vi hör Julia falla i backen. Då hade en av knattarna puttat Julia rakt ner i marken, och det var inte direkt barnnvänligt material på marken inte, is nästintill överallt och på det ligger det stora gruskorn, det vi la märke till först var hennes jeans som var förstörda så vi gick och pratade med killarna och frågar vad deras lärare heter. Självklart får vi ett svar som "näää hihi det tänker jag inte berätta" i denna stund var man väl skapligt arg. Men vi sökte upp deras lärare berättade vad som hänt och skäll fick dem allt, men rätt som det var så tittar julia ner på knät och där var det en stor blodfläck så vi sätter oss på en bänk och tittar på såret. Ingen vacker syn kan jag meddela, det var ett djupt köttsår och det var blod överallt, så vi letade upp någon som kunde skjutsa oss till akuten eftersom ingen skjutsköterska jobbade. I akuten var vi i 2 timmar med 11 olika doktorer (?) som alla ville höra vad som hänt, och allas min var väl detsamma när vi berättade att Julia 17 år blivit nedslagen av 2 st 7 åringar som är hälften av hennes längd. Hahaha nu i efterhand skrattar vi åt det för vem kunde tro att två knattebarn kunde göra något sånt, men att det skulle bli en såpass allvarlig knäskada kunde jag aldrig tro, stackarn som fick genomlida så mycket på akuten, vi alla vet väl hur det känns när man ska rengöra ett skrubbsår, här hade vi ett köttsår som skulle rengöras.
Men efter allt var klart så belönade vi oss med pizza, kunde inte kommit lägligare!

När jag var i sjuårsåldern minns jag att jag var jätte rädd för äldre barn och ungdomar, men dagens barn är så kaxiga och så elaka mot alla dem möter, speciellt här i leksand. Blivande huliganer.. 
Nu ska jag sova då jag är helt slut efter en lång dag, så godnatt!

det börjas tidigt.


kärlek

        7 kommentarer

kom till mamma..

Sanningen ljuger inte

        1 kommentarer


1. Du kan få tag på choklad
2. "Om du älskar mig så sväljer du det där" betyder verkligen något med choklad
3. Choklad tillfredställer fortfarande även om det blivit mjukt
4. Du kan lungt och säkert äta choklad när du kör bil.
5. Du kan få choklad att räcka så länge du vill.
6. Du kan äta choklad även om din mor är och hälsar på.
7. Om du tuggar sönder nötterna bryr sig inte chokladen om det.
8. Två människor av samma kön kan äta choklad tillsammans utan att kallas homofiler.
9. Ordet "förpliktelse" skrämmer inte bort chokladen.
10. Du kan ha choklad på din arbetsplats utan att dina medarbetare blir upprörda.
11. Du kan be en total främling om choklad utan att få en örfil.
12. Du får inga hårstrån i munnen när du äter choklad.
13. Du blir inte gravid av choklad.
14. Du behöver inte fejka när du äter choklad.
15. Du kan få choklad när som helst i veckan.
16. Bra choklad är lätt att få tag i.
17. Du kan hålla på med hur mycket choklad du vill.
18. Du är aldrig för ung eller för gammal för att äta choklad.
19. När du äter choklad behöver du inte bry dig om att grannarna blir störda
20. Med choklad spelar storleken ingen roll.


magi my ass

        5 kommentarer
Sitter här med 38.3 graders feber men jag tänker gå till skolan imorgon ändå för jag vill inte missa något nu såhär i början, och påtal om skola är imorgon första gången jag går i skolan till klockan 19:00, känner lite blandade känslor angående det men det ska jag väl klara av galant. När jag tänker på skolan så känner man verkligen hur skoltrött man faktiskt är, men det är bara att hålla ut då det imorgon är exakt 5 månader kvar tills skolavslutningen, och innan vi får sommarlov händer det förhoppningsvis kanonroliga saker om det går som vi vill.

Juste ikväll klockan 9 så börjar trollkarlens hemligheter, haha ja jag kommer då sitta bänkad framför detta då jag äntligen får veta hur allt sånt där "magi" går till.
Amerikansk dokumentärserie. Avsnitt 1 av 13. Hur bär sig magikerna egentligen åt? I denna fascinerande dokumentärserie får vi svaren på våra frågor. Aldrig tidigare har en magiker vågat avslöjar hemligheterna bakom de otroliga illusionerna. Trollkarlarnas tysthetslöfte är brutet för evigt. Hur har assistenterna förvandlats till tigrar? Hur kan man såga en kvinna i två delar? Hur kan en person sväva fritt två meter över marken? Svaren på dessa och många andra frågor får vi i den här serien.


yummie

        15 kommentarerNu blir det lite snabb städning och sedan träning för att sen ikväll spricka av allt gott som jag och mina 3 andra matvrak ska äta!


ett sista farväl

        8 kommentarer

Dagen i sig har varit ganska känslosam. Var ledig från skolan idag för att gå på farmors begravning som var i förmiddags, det var en jätte fin cermoni och det här var första gången som jag var med när kistan sänktes ner i jorden, har "bara" varit på 3 begravningar innan och då har vi bara varit på själva begravningen medan resten sköttes senare, kan inte fatta att det här var 3 begravningen på ett helt år, en begravning är en gång för mycket, nu vill jag inte säga hejdå mer. Jag känner att jag inte vill prata om det här mer men det var iallafall riktigt fint att se hur hon äntligen fick komma till farfar igen.


Hur många var det som såg blondinbella dansa i let's dance förresten? Jag tyckte hon var jätte duktig och fick alldeles för låga poäng, men det var ju som sagt första gången så förhoppningsvis stannar hon väl kvar och bara blir bättre.


library of fragrance

        10 kommentarer

För ett bra tag sen var vi inne på lindex och stannade då framför ett par annorlunda parfymer, library of fragrence, jag fastnade snabbt för lukten bubblegum. Men det var inte bara godluktande parfymer inte, det fanns det mest konstigaste och vidriga lukter, kan inte förstå vem som skulle vilja ha på sig en parfym som luktar t ex smuts, ja det fanns en parfym som hette dirt, namnet ljög inte.
Finns ett stort urval av dessa parfymer, bland annat lukter som:
· tomato
· sushi
· snow
· popcorn
· mojito
· marshmallow
· grass
· funeral home
· frozen margarita
· dirt
· cotton candy
· cosmopolitan cocktail
· clean windows
· christmas tree
· between the sheets
· baby powder
· cinnamon bun

jag har bestämt mig för att köpa bubblegum men du kanske vill lukta nytvättade fönster eller kanske popcorn? fler av dessa parfymer finns på eleven


12 juni

        3 kommentarer
155 - nedräkningen har börjatslut på det roliga

        1 kommentarer
Jag är så galet trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, som jag sa igår så har jag inte lyckats vända tillbaka dygnet vilket mycket väl visade sig under natten. Gick och la mig en bra stund innan klockan var 12, minuterna gick och jag vred och vände på mig, inget hände. Ingen john blund här inte. Vid halv 2 ungefär ringde joar så jag låg och pratade med honom en bra stund, sista gången jag kollade på klockan så var den 3 så jag somnade väl någon stund efter det. 3 timmars sömn senare skrek mobilen på mig att jag skulle upp.
Som tur var gick vi bara till klockan 11 så efter det gick freja eva julia och jag och åt pizza, eller...pizzor.. tänker inte nämna hur mycket vi åt men vi åt väl mat för en hel månad om inte mer, här tänker vi inte på vikten inte, matvrak!

rena rama istiden

        16 kommentarer
Jag har inte lyckats vända tillbaka dygnet och skolan börjar imorgon, jag vet inte hur jag ska kunna lyckas gå upp halv 7. Blandade känslor om att börja skolan igen men jag försöker se det positivt då det snart är vår och det ska bli kul att träffa alla igen. Kommer dock bli rent ut sagt ett helvete att gå till skolan på morgonarna, här snackar vi -20 till -30 grader på morgonen och det tar ungefär 30 minuter att gå till skolan, jag kommer frysa fast till en isbit.
Dock är mitt schema för vårterminen är inte fy och skam förutom att jag går till 19:00 på måndagar, men positiv skulle jag vara va?


german coastguard

        5 kommentarer
mycket klipp nuförtiden men jag kan inte låta bli..

- mayday mayday we're sinking..
* hello this is german coastguard..
we're sinking, we're sinking..
* what are you "s"inking about?

jag älskar post

        2 kommentarer
idag kom mitt paket från asos, min klänning som jag skulle haft på nyår och sen blev det ett skärp, är jätte nöjd förutom att det drog ut på leveranstiden..

syns inte men det är en stor söt rosett som är på baksidan av klänningen

svart skärp med sjukt söt fjäril

Champagne Supernova

        0 kommentarer

underbar låt, påminner mig om sommaren och framför allt OC, nu vart jag riktigt sugen att se någon säsong eftersom det var så längesedan sist!

en hemlig organisation

        13 kommentarer
Jag erkänner, ibland har jag faktiskt riktigt dålig humor men det här är ju bara för kul!


mine, all mine!!!!!!!

        5 kommentarer
Idag kom ett efterlängtat brev, inget mindre än mina ännu mer efterlängtade skor från topshop som jag köpte av engla förra veckan. Dem är så fina att jag inte vet vad, klackarna är verkligen riktigt höga, jag har ju letat efter de perfekta ankelbootsen ett riktigt bra tag och nu har jag äntligen funnit dem, äntligen är de mina!
jag älskar dem!


Nyår

        0 kommentarer

Då är vi inne på 2009 vilket känns bra, ett nytt år med nya tag.
Nyårsaftonen började hemma hos mig då vi var 8 tjejer som satt och pratade och drack, vi hade riktigtriktigt roligt, skrattade så högt och mycket så det var tur att mamma och stig är döva. Senare vid halv 11 tror jag så drog vi ut i kylan på väg mot kärringberget, vet inte riktigt vart vi hamnade men vi drog senare vidare. Någonstans utanför svea salen så var väl ändå en utav kvällens höjdpunkt en viss tös som gav oss någonting att prata och allra minst skratta åt året ut. Årets första vurpa gjorde ingen mindre än jag själv, vet inte hur länge jag låg på marken och skrattade och hur länge mina vänner skrattade åt och med mig, märkte inte av det förrän dagen efter då jag nu har ett stort blåmärke på rumpan, på ryggen och på revbenen och halva kroppen ömmar så in i helvete, men det är det värt för jag minns hur kul det var!!
Nyårsafton blev kanske inte som vi tänkt oss men det gör verkligen ingenting för jag firade det med underbara människor och jag har inte skrattat så mycket under den kvällen/natten på riktigt länge, tack tjejer! ♥

Tyvärr glömdes kameran bort under kvällen men några få bilder blev det.


Sofie och Caroline, vet inte riktigt vad Sofie pratar om men jag låter 
eran fantasi göra jobbet!


 
Julia, Amanda, Eva och Freja

Glada jävlar, Sofie Caroline och Karin

Amanda och Carolina visade danser från Egyten, mycket exotiskt!