Inte okej!

        6 kommentarer
De 3 senaste nätterna har jag drömt så jobbiga drömmar att jag har gått och tänkt på dem dagarna ut och dagarna in, det är inte alls kul och jag vill inte gå och lägga mig och sova längre. Sånna här drömmar ska man inte drömma. Punkt slut.


helene is your hero

        3 kommentarer


filmen kunde inte tala mer sanning än vad den gör!
helene is your hero


oslagbart kombo

        1 kommentarer


Den fina streckgubben ska föreställa mig när jag tränar på våran nya crosstrainer framför SATC.. okejdå, jag tränar kanske inte med ett sånt där stort leende, och jag är inte heller skallig.. men vi låtsas som att streckgubben är jag för en stund.
I veckan köpte vi oss nämligen en crosstrainer, ä-n-t-l-i-g-e-n! vet inte riktigt hur länge jag velat haft den rackarns träningsmaskinen alltså.
Så idag körde jag mitt första "pass" framför SATC, och jag har aldrig upplevt träning så roligt.

De som känner mig och läser detta sitter säkerligen med hakorna i golvet, att lata jag tycker träning är roligt? Inte så trovärdigt. Men fasen alltså, även fast svetten rann och jag kämpade på så kändes det inte riktigt som om jag tränade, ögonen var ju riktade på teven där en av mina favorit serier rullade på?

Nej det här kommer jag fortsätta med, och längre och hårdare träningspass ska det bli. Det var riktigt roligt att veta att medan man tittade på ett avsnitt så tränade man kroppen, otroligt effektivt!


under ombyggnad

        1 kommentarer

dålig uppdatering pga det är tråkigt att skriva med denna design, så jag är i full gång med en ny. dock sätts mitt tålamod på prov flera gånger varje minut, det blir ju fel nästan hela tiden..
en eloge till er bloggdesignare!