9 år sedan jag....

        1 kommentarer
.... åkte slalom!
Jajamen, jag befinner mig i sälen denna veckan, i kläppen för att vara mer exakt. Är här med pojkvännen och hans familj och har det jätte mysigt! Skidorna går jätte bra nu också, men att jag var nervös första dagen var det ingen tvekan om. Ville bara vända om och åka hem till mamma... okej kanske inte precis så men vilken ångest när jag skulle åka mitt första åk i BARNBACKEN!!
har inte tid att skriva ett mer intressant inlägg då jag lånar idas pojkväns dator, men uppdaterar när jag kommer hem.


HEJDÅ

        0 kommentarer

Har riktigt bråttom, ska snart hoppa in i bilen till mora där jag sedan ska färdas till en plats och göra något jag inte gjort på över 9 år..
Vart jag hamnar återstår att se, uppdaterar sen!

kan iallafall säga att jag är supernervös, riktigt såhär stencool är jag då inte.. :(


behöver jag ens säga att jag är NÖJD?

        8 kommentarer

Ny design

        1 kommentarer
PHEEEEEEEEEEEEW!
Herre.Min.Gud så jag sitter och pustar ut, jag vet inte hur många timmar jag har suttit idag och knepat och knåpat, blivit arg för att minuten senare ha ett stort leende i ansiktet. Jag har en ny design och det är jag som har gjort den, även fast den inte är klar ännu så är jag riktigt stolt över mig själv.
Min blogg har ju blivit så lidande de senaste månaderna för jag varit så himla trött på min design, inte haft någon lust alls att blogga för den var så tråkig, så idag slet jag tummen ur röva och gjorde något åt det. Vóila! Inget mästerverk kanske, men tillräckligt bra för att få mig att vilja blogga igen!

Klicka f5 om den inte syns.

Shoeshopping

        8 kommentarer

Ett av helgens impulsköp, glömde ta med mig ett par klackar till örebro och ville inte festa
i mina lårhögastövlar så dessa slank ner i shoppingpåsen, gjorde mig ingenting!
Från dinsko, 499kr om jag minns rätt

sängdags

        2 kommentarer
Jag har glömt att berätta att kläderna från asos kom redan igår, vart glatt överraskad och allting, förutom en kjol som var för stor, satt superbra! Jag beställde bland annat en supersnygg klänning som har en grym urringning, man kan dock inte ha en bh på sig för den är rätt tajt, eller den är sjukt tajt. Det är nästan så man har svårt att andas ordentligt, haha.
Kan visa kläderna efter helgen då jag åker till örebro imorgon, och eftersom jag kommer fram rätt tidigt så tänkte jag strosa omkring på stan ett par timmar innan jag åker hem till johan.

Nu ska jag packa det sista och sen kasta mig i sängen och lägga mig brevid katten som redan sover djupt, nattinatti!


ett kärt återseende

        4 kommentarer

Egentligen skulle jag nu vid den här tiden vara hemma hos johan men näej. Jag har mått illa nästan konstant i 4 dagar vilket i sin tur gjort att jag knappt sovit vilket då leder till att jag knappt har någon energi. Så jag blev hemma nu i helgen vilket inte känns så bra då det var 2 veckor sen vi sist sågs, men det är väl bara att hålla ut och invänta dagarna till nästa fredag.

Så förutom att ha legat utslagen framför oth så följde jag med min syster hem till min pappa en sväng idag, blir alltid så känslosam när jag får träffa min lillasyster, jag saknar verkligen att bo under samma tak som henne. Att hon fyller hela 7 år om 2 veckor är ofattbart, mitt lilla hjärta har blivit så stor.
Vi tog det lugnt med bland annat kortspel och lite filmtittande, att se harry potter på svenska är alltid lika jobbigt haha.. men vad gör man inte för lilltösen som inte vågar titta på den själv ♥

 


dagens roligaste/dummaste!

        1 kommentarer
Funny Facebook Fails  
http://cheezfailbooking.wordpress.com/wp-admin/post.php?action=edit&post=1827&message=9

the online fashion store

        1 kommentarer
Jag har nyss gjort någonting som jag inte gjort förrän i december 2008, nämligen.. en beställning på asos!
Det blev en ganska stor beställning också, 9 olika grejer hamnade i shoppingbagen, ganska tufft för plånboken men fasen - det här är jag värd efter att ha haft en riktig skitmånad (januari) så inga skuldkänslor här inte!

Senast fredag skulle paketet knacka på dörren så det ska bli spännande att få öppna och pröva allting, de tidigare beställningarna jag gjort på asos har jag ju varit så himla nöjd med!