DVD-BOXAR

        1 kommentarer


Påtal om tvserier, på mindre än 1 månad har alla dessa dvdboxar på något sätt hittat sin väg till min famn.
DH och greys fick jag i julklapp, oth köpte jag i göteborg och lost har jag fått låna av min syster.
Lost säsongerna är färdigtittade så jag är nu inne på oth, var så längesedan jag såg det och jag är riktigt glad att äntligen ha säsong 4 och 5 i min ägodel, bara sjätte kvar och jag har då varenda säsong av min favoritserie!

Att göra det bästa av situationen

        0 kommentarer
Jag har då varit duktig på att pricka in alldeles fel helg för att ta det lugnt, nästan varenda människa jag känner ska dra ut ikväll - och allra helst hade jag velat varit i örebro nu då det är en fest ikväll där nästan alla mina vänner från örebro ska till.
Men istället valde jag tidigare i veckan att jag skulle ta det lugnt, bra jobbat helene!

Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och göra kvällen så bra som möjligt, så jag har laddat upp med lite godis, ostbågar och en sjujäkla massa avsnitt av one tree hill -  inte så illa pinkat ändå!

One tree hill måste nog vara en av tidernas bästa tv-serie ♥

vill man vara fin får man lida pin

        1 kommentarer

Har lite smått panik över att jag inte hittar några kläder i garderoben, jag hade planerat att ha en lugn helg men nu står jag och har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Planerna ändrades ganska oväntat igår nämligen, jag ska till örebro och ikväll står utgång på schemat.
Att kläder alltid ska vara ett sånt problem, sen skor?! Varför kan det inte vara sommar så man kan sätta på dig ett par klackar utan att behöva frysa tårna av sig. Suck..

Jag har dock en aning om skorna, jag kommer ångra mig något enormt ikväll då jag kommer tjata om att jag har ont i fötterna men det är som man säger, vill man vara fin får man lida pin.

                               Det var ett tag sen sist, men ikväll så blir det nog dags igen "små" älskade skor!


snuskiga drömmar

        0 kommentarerDetta sms ramlade in i min inkorg igår eftermiddag, helt klart det roligaste smset jag fått och förmodligen kommer få under veckan, vem det är som skickat det och vem drömmen handlar om förblir dock hemligt!


2 månader

        1 kommentarer
Ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova, kommer sannerligen bli riktigt ensamt då jag snabbt vänjer mig vid att sova intill johan. En helg går alldeles för fort och idag stod man där vid tåget för att säga hejdå, man sa ju nyss hej..
Sen känns det ganska mesigt att skriva det här eftersom det inte alls är länge, men vi "firar" faktiskt 2 månader idag. Sjukt vad fort tiden har gått, sen känns det också väldigt lite med 2 månader eftersom vi har träffats sen i september men vi satte officiellt datumet 17 november.
Nej nu babblar jag på här om något som inte alls intresserar någon förutom mig själv!

Sova var det ja!

en lördagskväll

        0 kommentarer

Det är lördagkväll och jag och johan ligger i sängen och tittar på ghost ship. Eller ja, johan tittar medan jag skriver här, har sett den tidigare och tycker den är fruktansvärt dålig. En liten bit längre ner i sängen ligger max som blir rätt purken varenda gång johan vrider och vänder på sig för att sno åt sig lite av mitt lipbalm som jag har på läpparna, han tycker tydligen det är jätte mysigt att pussas när jag har det på mig men jag måste ju kleta på det om och om igen eftersom han snor det,  Sen säger han att det är "bögigt" om killar använder sånt, hm.. lite dubbelmoral där grabben? ;)

Nej nu ska jag gosa ner mig med de två sötnosarna, natti!


söndagskväll

        3 kommentarer
Den senaste timmen har jag suttit med mungiporna neråt, jag skulle faktiskt kunna gråta om jag ville. Varför?
Det är nämligen så att de senaste månaderna har jag suktat efter ett par skor, eller inte ett par, utan skorna med ett stort S.
Jag har valt att avvakta med att köpa dem tills jag har köpt saker som jag faktiskt behöver först, och nu när vi var i göteborg (jo vi var där nu ett par dagar, har bara inte skrivit något) så gick jag raka vägen in till topshop för att se hur dem ser ut i verkligheten. Som jag trodde, KALASSNYGGA - dock var den minsta storleken 40 så jag tänkte att jag beställer dem.
Kommer hem och klickar mig in på topshops hemsida, mitt hjärta stannade för en sekund när jag såg att dem ska sluta att säljas och att dem enda som är kvar är storlek 40 och uppåt..

Så nej, jag är inte en glad helene just nu, men som tur är har jag en pojkvän (flickvän(?) hmm) som kan få mungiporna att svänga uppåt, sen att han/(hon) gör det av rent misstag gör saken bara ännu roligare ;)
för 20 minuter sen..;

i hate it when you walk outside and someone randomly throws a fridge at you

        2 kommentarerhahaha jag är alldeles för trött för att se sånt här - det resulterar i att jag inte kan sluta skratta..


se på fasen..

        2 kommentarer
Sitter i soffan nere i vardagsrummet med johan som sitter och nördar sitt tvspel han fick av mig, vet inte riktigt vad jag tänkte med när jag gav det till honom innan jag åkte hem, han vill ju bara spela det hela tiden nu.. haha.

Men nåja, medan han spelar det så fick jag låna hans lillebrors dator och hör och häpna -
När man klickar på en ny flik så kommer det upp en "startsida" som då visar de sidor som är mest besökta. Vilken sida finns blandannat med där om inte min blogg?

Så nu undrar jag om min pojkväns 9-åriga lillebror läser min blogg eller om det är johan eller möjligtvis hans syster ida som klickar sig in på bloggen på deras lillebrors dator..hm.. hahaha jaja.


Nu ska jag försöka slita johan från sitt älskade tvspel - lycka till helene!