keep on dancing til the world ends

        7 kommentarer
När jag i 4 dagar inte gjort något annat än att sitta inne och dricka blåbärssoppa och flera liter te om dagen så skiter jag nu i att jag varit sjuk och att jag fortfarande har en tennisboll i halsen, jag tänker inte under några omständigheter tillbringa denna fredagskväll med te och blåbär. Tennisbollen får följa med mig och klackarna för vi ska dansa hela kvällen. Punkt.


bild härifrån


PUSS

        1 kommentarer

Mår bra i själen av att vara här i stockholm och den glädjen delade jag med webkameran och nu er, PUSS!

I keep looking backwards

        1 kommentarer
Att bara lämna precis allt bakom sig för ett par dagar behövs ibland, och det är precis vad jag tänker göra nu. Väskorna är packade och jag är klar att sätta mig i bilen mot stockholm över helgen. Jag flyr från verkligheten bara för ett par dagar.Världen utanför

        1 kommentarer
Hur en "lillkille" på knappt 9 månader ser ut första gången han får delta i världen utanför :

hang in there, buddy!

        1 kommentarer
Det var bara några månader sen min lilla laptop gick i förtidspension och sen dess har jag fått lov att använda min gamla dator som länge varit opålitlig, vilket också var anledningen till att jag använde laptopen istället. Men nu börjar jag ta hoten om ännu en pension på allvar här, han börjar packa sina väskor för en semester på heltid.. Visst att jag under en längre tid nosat på en ny kompis men det kostar ju en och en annan tia. Jag lovar att min dator känner av att han ska bli utbytt inom en förhoppningsvis snar framtid så nu jävlas han tillbaka och tänker ge sig av tidigare än planerat. Nu får jag se till att föra över allt till den externa hårddisken och hålla tummarna att han orkar stå på benen lite till, KOM IGEN NU KOMPIS, KOM IGEN!

Tog ut min frustration över datorn genom en springtur på lite över 9 km. Är det okej att säga att jag är så förbaskat stolt över mig själv som förbättrat min kondition rejält på bara några månader? Tack då gör jag det - jag är STOLT över mig själv! bra du är helene!