girly girl

        8 kommentarer
Häromdagen satt jag och lekte lite med min dock och det skriker verkligen tönt om mig, men den är ju galet söt nu!


No words needed

        0 kommentarer


Vad tusan?!

        0 kommentarer
Ibland får man uppleva situationer som man senare ser tillbaka på och tänker hände verkligen det där?
Idag var en sådan dag.

För bara någon timme sen satt min familj och jag och åt middag när någon plingar på dörren. Jag kom endast någon meter innan dörren öppnades utifrån så jag antog genast att det var någon av min lillebrors kompisar som kom, dem brukar ibland plinga på och sedan släppa sig själva in vilket vi tycker är helt okej. Men den här gången var det ingen jag kände igen som öppnat ytterdörren utan ett barn som var runt 10 år stack in huvudet och frågade "vill du köpa jultidningar?".
Jag blev helt ställd men svarade nej tack, men i samma ögonblick som jag stängde dörren så förstod jag precis vad som hänt. Hade jag inte blivit så chockad vet jag inte om jag hade skällt ut ungen eller lugnt och sansat frågat vad hon tänkte med.
Men nu i efterhand blir jag så upprörd bara jag tänker på det, vad är det för föräldrar som inte lär deras barn att man för guds skull inte öppnar någon annans ytterdörr bara för att fråga om någon vill köpa jultidningar?! Jag fattar verkligen inte..
Nu i fortsättningen tänker vi alltid ha dörren låst, oavsett om alla är hemma eller inte, för det var riktigt obehagligt att någon okänd öppnade dörren till vårat hus för något så ytligt som jultidningar. Barn eller vuxen, känner man inte familjen väntar man alltid.

Today's wisdom

        0 kommentarer


Say hello to my little friend

        2 kommentarer
Någonting jag totalt glömt nämna är att jag äntligen köpt mig en ny dator, i slutet av juni blev han min. En macbook pro.
Kan inte vara mer nöjd, han ligger tvåa på mina bästa investeringar hittills (milton kommer alltid vara etta på den listan).


FUCK IM OLD

        3 kommentarer

Okej precis efter jag publicerat förra inlägget så insåg jag precis vad som egentligen står i inlägget:
Helene heter jag, ska fylla 20 men egentligen är jag 80....!!!!!!!!
Jag menar VAFAN, korsord? BAKAT? sällskap i form av katter?! det här är stora varningssignaler, jag kunde lika gärna ha stickat en tröja till mitt barnbarn som inte ens existerar..herregud.... Jag som redan har en ålderkris sen två år tillbaka, nu är det fan kört.
Mår illa. På riktigt. Nu är det 20 och sen är det bara att vinka hej till pensionärslivet!

Filmen jag tänkte se kan jag ju glömma nu, en skräckis är det enda som är okej nu alltså. Nästan så jag vill sno en moppe och åka utan hjälm, lite bad ass liksom. Det är väl sånt ungdomar gör? Eller?

VAD I HELVETE HÄNDE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

walt disney

        0 kommentarer
Har haft en sjukt skön dag, är ensam hemma fram till onsdag/torsdag och har njutit av varenda sekund hittills. Satt och löste korsord på morgonen (fuck i'm old) med flera koppar kaffe och med góaste max liggandes bredvid mig i flera timmar, har bakat brownies och bara umgåtts med mig själv och haft sällskap av de 2 bästa kissarna.

Ska fortsätta njuta den sista timmen av dagen och slå på den otroliga vandringen 2, såg ettan häromkvällen och nostalgi känslorna exploderade. Världens mysigaste filmer som jag älskade när jag var liten, och fortfarande ligger dem mig varmt om hjärtat

stay, stay with me

        1 kommentarer
Den här sommaren blev ingenting som väntat, alla planer fick läggas åt sidan och hela juli spenderades i en resväska. Örebro-Öland-Gränna-Jönköping-Hamburgsund-Aspö/Karlskrona, var inte hemma i mer än 2 nätter per gång.
Det har varit tufft men om det behövdes skulle jag göra det igen, utan tvekan.
Tänker inte gå in på vad eller varför men det finns orsaker till varför det varit helt tyst på bloggen.
Men nu ska jag försöka få tag i bloggandet igen, finns ju en del att lägga upp här. Och en ny design måste fixas..
Den här ser ju fasen bedrövlig ut..