final countdown

        3 kommentarer
Efter en hel dag på stan lägger min kropp av vilken sekund som helst. Vekling.
Exakt 1 ynka liten vecka kvar av denna icke godis månaden, 1 vecka känns så fjuttigt men ändå har det aldrig känts längre bort. Trött jag blir.
Godnatt.


big brother - neighbour

        5 kommentarer
Det första jag upptäckte när vi kom fram till stockholm var att vi har big brother huset/deltagarna som grannar, ungefär 2-300 meter ifrån lägenheten, det missade jag tydligen sist.. Senare så vittnade vi en såkallad smita-från-att-betala-sin-bensin, mamma var snabb nog att ta registreringsnummret,heja. 10 minuter senare så träffade vi på Anders Lundin på ica. Se där ja, händelserikt.

Har lekt med photobooth liite för länge nu på kvällskvisten så jag ska sätta på en film istället, försöka iallafall. Natti!


you are the reason why years fly by

        0 kommentarer
Precis hemkommen från frisörstolen som jag och min rumpa spenderat över 3 timmar i. Färgade håret för nästan exakt 1 månad sen och den färgen+toningen hade gått ut så jag ta mina steg tillbaka och mitt hår är ju inte nådigt alltså, riktigt tjockt och ville inte alls suga åt sig färgen så det fick bli två omgångar även denna gång. Nu är det för mörkt men några tvättar ska nog ta hand om det.
Måste packa lite inför en långhelg i stockholm vilket ska bli supermys, stockholm alltså, inte packningen.. Men innan dess så står ett hårt konditionspass på schemat, jo det tar emot lite men det är inget lite härlig musik kan ändra på!Just nu längtar jag efter

        2 kommentarer

Dag 10

        5 kommentarer
10 dagar har gått sen jag började på inget-snask månaden och jag tänkte uppdatera lite hur det har gått.

Även fast jag visste att första veckan skulle vara jobbigast så blev jag så chockad över hur jag reagerade. Redan andra dagen så ville jag ge upp och kunde aldrig föreställa mig att jag skulle kunna klara av en hel månad, och den känslan höll i sig fram till fredagen. Men hela tiden tänkte jag att så länge jag klarar en vecka så går det bra, för har jag klarat en vecka så är det bara idiotiskt att förstöra det då. Och jag klarade det!
Över en vecka har gått och jag har inte fuskat alls, självklart känner jag fortfarande lite sug på godis, speciellt choklad men nu är känslan mer att det skulle vara gott med choklad men jag klarar faktiskt mig utan.
Det mina vänner, det är stort för att heta helene och vara beroende av choklad.
Jo jag är stolt över mig själv, bara 3 veckor kvar nu.14 februari

        8 kommentarer
14 februari, brukar inte fira denna dag så speciellt men iår så kände jag faktiskt för att köpa en blomma - till mig själv.
En söt rosa blomma som fick lysa upp denna dag lite extra, och jag gillar att den är från mig! Borde köpa mig blommor oftare, noterat.
Till mamma blev det däremot stora röda rosor, det förtjänar hon


Dag 4

        4 kommentarer
Dag 4 i denna utmaning är snart förbi och en stor hög av frukt samt grönsaker och dipp är inhandlat till helgen, det blir den första helgen på jag vet inte hur länge som jag inte får äta choklad..  Jag uppdaterar hur den första veckan har gått på måndag ;]

Bloggdesignandet har legat på is ett par dagar i brist på inspiration men nu har jag bara lite små pill och headern kvar sen är det klart tror jag, äntligen. Nu hoppar jag i säng, ska bara leta fram mille först.. natti!surprise!

        3 kommentarer
Jag fick en sån fin överraskning ikväll av min syster som varit borta på praktik i 2 veckor. Med sig hem hade hon en present, till mig! Det är så fint att ge/få något helt utan anledning ibland, i paketet var det ingenting mindre än Desperate Housewifes säsong 2,
vilken gó syster jag har!Min stora last i livet

        1 kommentarer
Har laddat upp med massor av gottis nu inför helgen, jag måste passa på för på måndag börjar en "vit" period. Inget snask överhuvudtaget på en månad, det är jag&min syster som kör en deal och för mig är det här.. ja..låt oss säga att jag blir nervös bara att tänka på att jag inte kommer få äta choklad (min stora last) på en hel månad. Men samtidigt så är jag otroligt peppad och vill bara köra igång NU, jag har aldrig gjort något sånt här så jag ser det som en tuff men kul utmaning. Kommer förmodligen inte tycka det är lika kul längre den första veckan då kroppen kommer skrika efter socker men det glömmer vi för tillfället och njuter av helgen istället ;]