EDDIE

        6 kommentarer
En gó vän till mig, Julia, fick idag hem sin lilla kattbebis Eddie, och jag blir alldeles varm i hjärtat och kan inte låta bli att tänka tillbaka på när jag fick hem min lilla prins. Idag är han inte lika liten längre, snarare lika stor som ett lejon, och blir hela ett år nästa vecka!

Hur charmig verkar inte denna lillkille liksom?!


under my umberella

        0 kommentarer
Skön grej det där att inte ens få två timmars sömn under natten. En ny vän hittade jag under min sömnlösa natt, mitt vita tak. Så många timmar som vi stirrade på varandra skulle jag faktiskt vilja påstå att vi är rätt close buddys nu. Efter långa och intensiva blickar var det nära att några ord utbyttes, lite omväxling mot bara stirrandet liksom, men ett steg i taget.

För att vara helt säker på att jag faktiskt får någon sömn inatt så körde jag ett HIIT pass tidigare idag, när jag kom hem satte jag mig på köksgolvet och hällde i mig vatten. Min mamma tittade på sin dotter som knappt hade någon energi kvar i kroppen och frågade vart jag sprungit och jag förklarade vad HIIT är och vad jag precis gjort, blicken hon gav mig efter det, det var som om jag precis sagt att jag tror på att jag kan flyga från taket med ett paraply.
- " är du galen? varför gjorde du det? måste du göra det?"
Ja kära mamma, varför springer jag det fortaste jag kan upp och ner i en lång brant backe? Varför tvingar jag min kropp att ligga i max fastän den skriker stanna? Ja. Det kanske låter lika dumt som att flyga med ett paraply..

Nu ska jag kasta mig i sängen och hoppas på det bästa. Sömn. Natti ♥
live your dream

        1 kommentarer


they tell a story

        2 kommentarer
Skriv in de fem bokstäverna heels på we♥it och jag är fast medan tiden flyger.
Just den här bilden kan jag titta på i evigheter och varje gång säger den mig nya saker, så många ord och känslor.
Höga klackar är så mycket mer än "bara" skor, för mig är det konst, alla par är unika och har en historia att berätta.det sägs att allt händer av en anledning

        1 kommentarer
tittar med en längtan inom mig på utlandsresor, skriver i avresa och destination, antal dagar. antal personer. en. jag. skulle kunna åka ensam, bara jag får komma långt bort och lämna kvar allt som pågår i kropp och själ på en hylla här hemma. pengarna jag förbjudit mig själv att röra på sparkontot bara stirrar på mig, varenda liten del av mig skriker att strunta i allt sparande och bara åka. kan jag inte bara få klicka på boka. snälla.

det sägs att allt händer av en anledning, men idag känns det så otroligt dumt.