Classified

        0 kommentarer
Det enda som dragit mina mungipor neråt i några sekunder är att mina nya träningskläder från classified som jag beställt är för stora, jag vill att dem ska vara tajta och dessa var för pösiga (roligt ord det där, pöööösig). Så himla synd för dem är störtsköna och störtsnygga!
Ska suga lite på karamellen och sen bestämma mig om dem ska få åka tillbaka eller stanna..


there's that smile

        0 kommentarer
Idag är jag så glad på livet, just idag gör det inget att de senaste veckorna varit ett helvete för mig, just idag är jag så otroligt glad att jag är jag.

Jag har haft en sån finfinfin helg hos min allra bästa vän, Amanda. Middag och drinkar i hamnen med kvällssolen i ansiktet följt av en minnesvärd kväll på dansgolvet. Skräckfilm,glass,prat,lite mer glass, ännu mer prat och mycket mer. Det var alldeles för länge sen jag skrattade så mycket som jag gjort i de senaste dagarna, bästa helgen på mycket länge.
HIIT

        1 kommentarer
Igårkväll körde jag ett riktigt mördarpass i form av HIIT som jag hittat på fitnesguru.se

Dags för Högintensiv intervallträning (HIIT). Leta upp en passande uppförsbacke utomhus. Värm upp genom att först jogga i 5 minuter, spurta sedan upp för denna backe så snabbt du kan. Spurten skall vara 20-30 sek lång. Efter detta skall du jogga ner för backen i ungefär en minut. Upprepa sedan sprinten upp. Gör 10 stycken sådana sessioner. Total inklusive uppvärmning skall detta ta ca 20 minuter. Gör du rätt kommer du att vara helt slut efter detta.

Detta är en form av mycket krävande kardio. Se till att ha bra skor och spring på ett bra underlag då skaderisken är hög. Om du är i dålig form kan denna form av kardio istället utföras på träningscykel i gymmet för att minska skaderisken.

Jag ser nu att bilderna jag tog på den grymma (på både gott och ont) backen inte ger någon rättvisa alls, det ser ju fasen inte ens ut som en backe för den delen. Men jag kan lova att den är brant och lång, jag var sekunderna ifrån att kräkas när jag var färdig.
It felt gooood!