Attitude Stockholm - part one

        4 kommentarer


En underbar gärning

        5 kommentarer

Alla ni läsare kan väl göra denna fina gärning?
Den kostar er ingenting utan ni behöver bara klicka på bilden och sen på gilla-knappen. ♥


I solemnly swear I am up to no good

        4 kommentarer
Har varit helt slut i kroppen hela dagen, gårdagens alla timmar på attitude satte sina spår. Jag ska sätta mig på tåget hem imorgon och tänkte skriva allt om mässan och lägga upp bilder när jag kommer hem.

nämnde harry för några dagar sen, jag älskar denna tatuering!

bild: tattoologist

bed of roses

        2 kommentarer
Oupsie, dålig uppdatering. Har varit i stan hela dagen, var riktigt taggad på en rejäl shopping dag men ojoj vilken flopp det blev. Det enda jag kom hem med var ett fjuttigt nagellack från make up store (?) jag hittade mycket fint men alla plagg jag gillade var slut i min storlek, sjuukt besviken.. Nåja, kan klicka hem massa gobitar istället.. Ska hoppa i säng nu - imorgon är det äntligen för dags för attitude!

update 03:49: sen är det ju ett plus i kanten om man faktiskt lyckas somna också.. jag ska upp om 2 timmar, fantastiskt.

Christian Louboutin?

        7 kommentarer
Dagligen ser vi kedjor som kopierar de stora designerna så gott det går, oftast med en liten egen twist så det inte ska vara alldeles för uppenbart. Jag har aldrig haft några problem att köpa såkallade "look-a-likes" men jag har en gräns som jag aldrig kommer att passera. Jag kommer aldrig köpa ett par skor med en röd sula såvida det inte är Christian Louboutins egna skapelse. Då han är min absoluta favorit designer all times så kan jag inte ens tänka mig att äga ett par "vanliga" skor med röda sulor, inte en chans. Scorett är en kedja som ofta har kopierat CL design men skippat den röda sulan, och därför blev jag så chockad över att se vad som nu landat i deras butiker...bild lånad härifrån
Viktigt att poängtera att jag inte tycker det är något fel att man köper exempelvis dessa från scorett, inte alls, jag bara säger att jag personligen aldrig skulle få för mig att äga några sådana för det skulle kännas så fel. Den dagen jag köper mina första Christian Louboutin kommer jag sova med dem, helt ärligt, han är helig för mig, och därför har jag valt att om ska det finnas några röda sulor i min ägo så är det endast från Louboutin själv.

Älskade du

        8 kommentarer

Sitter i bilen med min drogade hund i knät. Har spenderat denna söndagskväll med akuttid på falu-djursjukhus. Att ha hjärtat utanför bröstet gör en helt utmattad men någon sömn lär jag nog inte få. Berättar mer imorgon, nu måste jag hålla ögat på lillen.


Nars Cosmetics

        3 kommentarer

New in
Lipstick - Roman Holiday
Highlighter -Albatross
Lipgloss - Orgasm

Harry Potter

        7 kommentarer
Har precis tittat på Harry Potter and the Deathly Hallows part 2 och känner nu den tomhet som jag kände för flera år sedan när jag stängde igen sjunde boken efter att ha läst den sista meningen. Samma tomhet efter jag sett filmen på bio i somras. Lyckan blandad med den tunga sorg över att det är slut. Slut. Ingen mer Harry. Det är nog bara riktiga Harry Potter älskare som förstår den tomhet som jag känner, vad ska man göra nu liksom? Hur töntigt det än låter så känns det som att en liten del av livet tar slut här. När böckerna tog slut så kände man iallafall att det fanns en del kvar med filmerna, men nudå? Nej, jag måste läsa om alla böcker och se alla filmer igen, nu!


Attitude Stockholm

        5 kommentarer
Nästa helg är det äntligen dags för "Nordens största mässa mässa för skönhet, mode och livsstil" i Kistamässan - som jag har längtat! Jag åker till i Stockholm på torsdagkväll för att ta en shoppingdag på fredagen och sen en heldag på mässan på lördag. Är det någon utav er som ska dit?


Ny design

        6 kommentarer
Nu är äntligen den nya designen uppe! Jag är supernöjd och jag hoppas ni också gillar den? Tryck f5 ifall ni inte ser den.
Ett STORT tack till underbara Sanna som fixat detta! ♥

Lorissa

        7 kommentarer
Har länge varit sugen på ett denna modell av Sam Edelman, men jag vet inte om jag skulle kunna bestämma mig för vilken färg då alla är så otroligt läckra. Som tur är ska skor från Sam Edelman finnas mässan jag ska på nästa vecka så förhoppningsvis kan jag få klämma lite och se om jag kan bestämma mig för en färg..

Aldrig nöjd..

        3 kommentarer
När jag ser denna bild så blir jag så fruktansvärt sugen på att bli brunett igen.. Var brunett i ungefär 8 år och tröttnade, och nu har jag varit blond i ett par år men känner att jag börjar bli lite trött (resulterade i att jag i våras blev brunett i 1 månad innan det blonda kom tillbaka) - varför kan man aldrig vara nöjd?!


glitter - part two

        9 kommentarer

weheartit


Foundationtips

        7 kommentarer
I flera år har jag använt ID bareMinerals och alltid tyckt den varit bra, det var fram till jag testade tikei. ID kan nu slänga sig i väggen jämfört med tikei. Inte bara prismässigt men även resultatmässigt så slår tikei ID med hästlängder. Det lilla negativa jag upplever med tikeis mineralfoundation är att den inte håller hela dagen, men ska klicka hem ett veil som förhoppningsvis ska fixa detta! En foundation från tikei kostar 129kr för 9 gram, en foundation från ID kostar ca 450kr för 8 gram - vilken väljer du? ;-)


in the sky

        1 kommentarer

Ska precis hoppa i säng med en skål vindruvor efter en lång dag. Vissa dagar känns det som att jag vill ge upp och lägga ner allt för att bara gömma mig under täcket. Det känns fruktansvärt tungt men jag försöker att hålla motivationen uppe och jobba mig mot min belöning som blir 1 månad i ett paradis. Berättar mer om det längre fram när allt är spikat och klart. Åh vad jag längtar!
Tills dess får jag hoppas att himlen fortsätter vara lika fin som den varit de senaste dagarna..

Primeboots

        10 kommentarer

Primeboots engineer kneehigh 3-rem
3799 kr hos tintinstyle

Just nu är mitt ha-begär uppe i taket efter dessa godingar.
Det kliar något fruktansvärt i fingarna och jag känner att det kommer bli svårt att inte klicka hem dem..

Knitted

        0 kommentarer

TOPSHOP
KNITTED CARDIGAN
en stilren och mjuk kofta, runt 400 kr om jag minns rätt!

Sugarfree November

        1 kommentarer

Jag ska erkänna att under den senaste tiden har jag ätit alldeles för mycket godis, alldeles för ofta - och jag mår inte bra av det. Iochmed att det är stress dygnet runt så har jag blivit beroende av att få upp blodsockret snabbt för att kunna klara av dagarna, men jag känner av hur dåligt min kropp mår och jag blir trött och grinig, vilket inte är så konstigt. Så nu har jag, ännu en gång, bestämt mig för att ta en månad utan godis och socker för att visa mig&min kropp att jag mår bättre utan skräpet. Att det är jag som skrivit detta inlägg i mars känns däremot inte så troligt med tanke på hur jag misshandlat min kropp den sista tiden. Men kontrollen ska jag få tillbaka och en pigg och glad helene är också varmt välkommen tillbaka.