Questionmark

        6 kommentarer

De två följande veckorna så kommer jag ha fullt upp varje dag och kommer därför inte ha mycket tid över till annat. Därför funderar jag nu på vad jag ska fylla bloggen med under denna period, om jag kanske ska tidsinställa lite inlägg? Men nu är frågan, vad för inlägg - finns det några önskemål?

Tidigare har jag inte skrivit och visat i bloggen när jag shoppat kläder och smink osv, är det något ni vill att jag ska börja med? Har också funderat på om jag kanske ska göra en "top 3 (eller 5?)" av mina favoritskor ur min skosamling...

Sweet as honey

        4 kommentarer

Nytt liploss från MAC i färgen good times
love it.

glitter - part one

        7 kommentarer


we heart it


Bloggtips

        2 kommentarer
Medan min blogg är under renovering tänkte jag tipsa om en utav mina absoluta favoritbloggar! Jag må läsa många bloggar men det är bara några få som jag kollar in flera gånger dagligen, och den som ligger nummer ett på den listan är Maria (shoemania.se, fd misscm). Maria hyser samma kärlek till skor som jag och jag är ganska säker på att jag följt hennes blogg sen den startade. Även fast man inte vet så mycket om henne eftersom hon bloggar anonymt så verkar hon vara en sån fin och omtänsam människa. Jag kan säga att jag verkligen önskar att jag kände henne! Så ifall ni vill ha en blogg med mycket skotips och annat smått och gott får ni inte missa hennes fina blogg.


Det kommer bli bra

        3 kommentarer
Jag har så mycket idéer till inlägg, massor med bilder och saker jag vill dela med mig (har t.o.m skrivit ner en lista om vad jag ska blogga om), men som jag sagt många gånger så suger den här designen upp all inspiration jag har och gör att jag inte har någon lust till att blogga. Så nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och insett att jag inte har tiden till att göra om min design. Istället har jag lagt min design i Sannas händer. Hon är riktigt duktig på design och jag kan knappt vänta med att få se hur min kommer bli!

Kommer skriva mycket mer om mitt intresse för skor igen, och nu när jag äntligen köpt min systemkamera kan ni räkna med mycket mer bilder. Det kommer bli bra helt enkelt. Kalasbra.


With canon you can

        4 kommentarer

Äntligen! Min fina kompis hittade hem på mindre än 24 timmar. Välkommen min kära canon ♥


oh happy day

        4 kommentarer
Har haft en sån fin dag som fyllt mig med glädje. Bland annat har jag spenderat ett par timmar hos världens bästa frisör som även råkar vara min nya granne! Att få sitta och bli omhändertagen i ett par timmar och få bläddra bland mode och skvallertidningar gjorde att jag för en gång skull kunde slappna av på riktigt. Dessutom har jag klickat hem något som är på väg hit just nu, något jag längtat efter i flera år... och som grädde på moset så vann jag 50 kr på triss, my lucky day or what ;-)


VAD SKA JAG GÖRA?

        4 kommentarer
Det jag förmodligen gillar minst med mig själv är min beslutsångest. Det är inte många som vet att jag har extremt svårt att ta beslut. Stora som små saker - att t ex. välja chokladsmak kan ta mig 15 minuter och ibland blir jag så galen att det slutar med att jag släpper allt och struntar i att köpa något. Det låter förmodligen helt sjukt och töntigt för er men det här är något som verkligen tär på mig. Det går inte att förklara hur det slits inom mig och jag vågar inte ens berätta hur jag är när jag har riktigt stora beslut att ta. Herregud..

Just nu börjar jag slitas itu. Det är så att när jag var liten var Britney min idol och än idag tycker jag hon är så otroligt grym. På söndag uppträder hon i globen och det var planerat att jag och min bästa vän skulle gå, men biljettköpet rann ut i sanden och nu är hon inte sugen. Tyvärr gillar inte alla mina vänner britney så de vill såklart inte gå, och de andra kan inte. I flera veckor har jag varit i två delar och försökt komma på hur jag ska göra. Ska jag strunta i konserten jag velat sett sen jag var liten, och ångra mig i flera veckor, eller ska jag gå själv? Att gå själv känns rätt läskigt då jag kommer ihåg hur jag nästan svimmade på Muse konserten då det blev ett sånt stort tryck i publiken. Det känns så jäkla larvigt att inte kunna bestämma mig angående en sådan larvig sak men det är ju fel i huvudet på mig - beslutsångesten tar kål på mig. Ingen av er som vill gå med mig?! ;-)


pälsbollen himself

        2 kommentarer
Klockan närmar sig 02:00 och jag skulle vilja sova lika gott som herrn brevid mig gör. Drömmer och viftar lite med tassarna medan han snarkar, lurven ♥

Oktober

        3 kommentarer

1 oktober, det är troligtvis en av de allra sista varma dagarna som 2011 har att leverera. Har suttit på balkongen i över två timmar nu och bara stirrat ut i det tomma. Vad hände? Ska fylla på min fina mugg med mer kaffe och försöka komma underfund med vad som hände med de fyra senaste månaderna - tog jag ens del av dem?