Todays wantie

        6 kommentarer
Jag säger då det, Zara kan! Som tur är så åker jag till Stockholm imorgon och stannar över helgen så jag tänker verkligen ta en sväng till Zara för att titta lite närmare och klämma på dessa godingar, de är så sjukt snygga och stilrena!
 
Klacken är 13,9 cm och de kostar 679 kronor. Jag vill ha båda två!

Juicy Couture

        4 kommentarer
De allra flesta av oss har en såkallad signatur parfym, dvs. en parfym som andra säger luktar "du". Min sådan är Gucci guilty och jag har egentligen inte haft några planer på att köpa en ny parfym då jag verkligen älskar den doften, men nu har jag snubblat över en ny liten förälskelse vars doft jag inte kan släppa - Couture Couture By Juicy Couture. Luktar helt otroligt gott och sen att flaskan är helt bedårande är ju bara ett stort plus i kanten, tror minsann att det får bli ett köp!
 

Fabulous

        5 kommentarer
Dessa skor från Nelly var minsann efterlängtade från min sida, som jag har väntat i flera månader! Men tyvärr så måste jag säga att jag är besviken, de levde inte alls upp till mina förväntningar och jag tvivlar på om jag någonsin kommer att använda dem. Anledningen till att jag fortfarande har kvar dem är för att jag åkte bort dagen efter att jag fått hem dem och kom hem efter att öppet köp tiden gått ut. Så typiskt mig..
 
Ber dessutom om ursäkt för historiens sämsta bilder, det blir så när man har bråttom och bara fotar halvhjärtat.
Nelly fabulous, 499 kronor.
 

Oh so pretty makeup

        3 kommentarer
För snart ett år sedan så köpte jag vad som blev mitt första samlingsobjekt ur Åsa Jungnelius kollektion Makeup från Kosta Boda, det otroligt vackra läppstiftet i rosa. För ett par månader sedan så införskaffade jag mig nummer 2, det rosa nagellacket. Jag är helt förälskad i denna kollektion och tänker göra detta till en stor samling i alla färger och storlekar som kollektionen innehåller. Tror inte jag har sett någon vackrare inredningsdetalj än dessa, ja, förutom skor givetvis!

It's my birthday

        11 kommentarer
21. Tjugoett. När blev det ens Augusti förresten? Juli bara flög iväg, poff. Nåja, som tur är så har man bara sin födelsedag en gång per år. Att fylla år är inte min grej alltså, jag stannar hellre här där jag är nu. 21 får räcka, okej? Tack! Att börja blogga igen var tydligen svårare än jag trodde förresten, tror inte att någon har missat det. Jag har ingen ro i varken kropp eller själ så jag har svårt att fokusera på att leverera inlägg, och stackars kameran har jag inte ens hållt i på över 2 månader.
 
Jag ska försöka hitta lite lugn/inspiration och återkomma, I promise!