Face your fears

        10 kommentarer
Remember this? Ignorerade clowntankar på julafton och kladdade på rött läppstift. Kände mig urlöjlig hela dagen men jag ska komma över denna löjliga rädsla..

Such a waste..

        2 kommentarer
Ni vet den känslan man får när man ser ett par skor vars klackar är riktigt faboulous? Precis den känslan fick jag när jag såg dessa klackar från Zara - tills jag såg hur de såg ut där fram.. Tänk er en lite tjockare rem med öppen tå, ett par solklara vinnare! Men vadfaan hände här Zara? Spetstå? Seriöst? Jag kommer nog ändå gå och kika på dem i affären men förstå besvikelsen, här har de förstört ett par skor som kunde ha gett så mycket, vilken potential!
 

Smile

        3 kommentarer
Efter ett par jobbiga veckor fulla med inget annat än stress och oroligheter så har jag idag haft en riktigt bra dag fylld med lite glädje, det firar vi med en bild där jag ler på eftersom jag sällan tar sådana kort! Som ni förstår så är detta orsaken till att jag inte bloggat, har inte haft tid helt enkelt. Nästa vecka är tyvärr också galet stressig, berättar mer sen, men mot helgen hoppas jag att det ska lugnat ner sig, börjar sannerligen bli trött på att vara i högvarv 24/7..

Ikväll drömmer jag mig tillbaka till..

        8 kommentarer
..Mr Christian Louboutin i London