Jag kan bara göra mitt bästa

        11 kommentarer
Jag vet inte riktigt hur pass personlig jag vill bli i bloggen, jag delar inte med mig särskilt mycket om mitt privatliv men just nu har min mur rasat och jag ligger någonstans djupt där under. Jag vet egentligen inte vad jag vill åstadkomma med detta inlägg då det tagit mig mer än en halvtimme att bara skriva dessa meningar.. Men jag antar att det jag vill säga är att detta är anledningen till att jag inte bloggat, jag känner dock att jag inte vill skjuta undan bloggen helt p.g.a detta, eller ja, iallafall göra mitt bästa för att inte skjuta undan den.. Jag gör så gott jag kan.


Michael Kors

        31 kommentarer

Är så himla sugen på en MK klocka, tycker personligen att han har bland de de allra snyggaste klockorna. Jag kan dock inte bestämma mig för vilken av de tre jag gillar mest.. Vilken tycker ni är snyggast?

Mysiga sommarkvällar

        9 kommentarer

Kan man bli mer trött på snön och vintern? Längtar så otroligt efter sommaren, värmen och ljuset. Hittade den mysiga tröjan på Vila och kan inte släppa tanken på att ha den en sommarkväll med ett par shorts. Om bara vintern kunde flyga iväg nu..

Princess night

        11 kommentarer

Sötaste parfymflaskan någonsin? Så söt att jag skulle kunna köpa den bara för att den är så fin att titta på!
Lite senare tänkte jag visa mina favoritdofter, flaskorna är kanske inte lika söta som Vera Wangs men att de doftar ljuvligt är det ingen frågan om.


Mina top 3 favoritskor - nummer 2

        39 kommentarer
Favoritpar nummer 2 kommer ifrån Rebecca Simonssons kollektion för Nelly och kostade 699 kr.
Dessa skor är så otrooligt snygga och förtjänar verkligen en andraplats. Jag älskar färgen, mockan, höjden, ALLT! Längtar så efter att få inviga dessa i vår ♥Ny kamera-vän

        2 kommentarer
Mmkej det här med att undvika en lidande uppdatering gick ju sisådär.. Glömde bort bloggen då jag ville ta vara på tiden med min fina moster&kusiner. Efter en 6 timmar lång tågresa hem idag så blev jag överlycklig över att se vad som låg och väntade på mig. Fotosuget ligger på tusen nu men jag får vänta tills imorgon med att utforska den. Natti!

Canon EF 50mm/1.8 II


Yves Saint Laurent - part one

        18 kommentarer
Det är lite tungt just nu så jag har åkt till min underbara moster för att komma på andra tankar, uppdateringen kan bli lite lidande men jag ska göra mitt bästa för att undvika det.

Förra sko-temat var gitter men nu kör jag en ny omgång av goingarna YSL, se, älska och dregla! ♥


Genialt

        4 kommentarer


weheartit

Alla har en plats

        13 kommentarer

Rubrikerna är tagna från aftonbladet och expressen

Det är alldeles för ofta jag läser artiklar om djurplågeri, och de rubriker jag tagit med är bara en liten del av alla de fall som är publicerade. Varenda rubrik är som flera knivhugg i hjärtat för mig och jag mår så fruktansvärt illa av den ilska jag känner. Dessa allvarliga djurplågerier som pågår varje dag får mig att vilja bli politiker och kämpa för djurens rättigheter. Rekordstraffet här i Sverige är 1 år och 3 månader, ett år och tre månader? Är det något sjukt skämt? Jag har egentligen inget stort intresse i politik men ändå så skulle jag vilja spendera hela mitt liv för att göra allt jag kan för att ge djuren ett bra liv, ett liv de förtjänar. Oavsett hur mycket pengar jag skänker till WSPA och WWF m.fl så känns det som att jag inte gör tillräckligt..  Vetenskapen om vad otroligt många människor dagligen utsätter djur för gör mig så fruktansvärt ledsen och arg och jag kan tyvärr alldeles för ofta känna en våg av hopplöshet men jag kommer aldrig sluta kämpa för dem. Aldrig.

I want you so bad

        10 kommentarer

bilder härifrån

Jag dör lite, över en nyckelring. Världens finaste nyckelring.

Mina top 3 favoritskor - nummer 3

        9 kommentarer
Jag har länge tänkt visa er mina absoluta favoritskor, mina favoriter ändras dock rätt ofta beroende på vilka skor som landar i samlingen men min top 3 just nu tänkte jag iallafall visa er inom den närmaste tiden och idag börjar jag med nummer 3.

Dessa ankleboots köpte jag för ett antal år sedan men de har alltid varit ett par som jag har älskat lite extra. De kommer från Topshop men när dessa snabbt blev slutsålda så blev jag överlycklig när jag fick köpa dem av Engla för ca 2000 kr - värda varenda krona ♥Objektiv djungeln

        6 kommentarer

Redan när jag köpte min Canon 600d så visste jag att jag snabbt skulle vilja ha ett bättre objektiv än det standard man får med. Är inne på dessa två men nu är ju frågan, vilken? Prisskillnaden mellan dessa är ju stor men jag har hört så bra om de båda så jag kan verkligen inte bestämma mig. 1,8 ska tydligen kännas väldigt plastig men den ska vara helt suverän för det billiga priset men ändå så är jag kluven då jag vet att 1,4 verkligen är värd priset.
Om någon av er har något utav dessa objektiv så får ni mer än gärna dela med er av era tankar!