NARS

        6 kommentarer
Är rackarns trött på allt mitt smink och vill inget hellre än att kasta allt jag har och köpa nya och fräscha produkter att gotta mig i. Men så kul ska vi inte ha. Än. Tittade iallafall in lite snabbt på NARS som är mitt absoluta favorit sminkmärke, och jag vill väl ha i princip allt ur deras sortiment, är ju som en jäkla godisaffär.
Det nedan är nog det som jag vill ha allra mest just nu dock, fina att titta på samtidigt som de ger ett fint resultat, win-win situation!

 
 
 
 

Zara

        4 kommentarer
Det är roligt att se hur ens egna smak ändras med tiden, i detta fallet på bara några månader. Jag har tidigare tyckt att denna modell av klackar varit allt annat än något för mig, men med tiden så har detta tydligen ändrats för nu tycker jag att ett par är en perfekt detalj till vardags.
 
Det finns små guldkorn här och var och Zara är ett märke som helt klart leverar med dessa sandaler, tyvärr finns inte dessa glitter-góbitar kvar vilket jag tycker är så himla synd, hade så gärna velat strosa omkring i dem. Dessa liknande finns dock kvar, på rea dessutom, helt klart något att fundera på!
 
bildkälla; we♥it

Glitter in the air

        7 kommentarer
Bilder från min instagram, ordentliga bilder på klackarna kommer i veckan.

Natural Beauty by Blue

        0 kommentarer
Som den skönhetsjunkie jag är så blev jag överlycklig över att få testa nya en ny serie hudvårdsprodukter ifrån märket Blue. Alla produkter från Blue innehåller mineraler från döda havet och kan endast köpas via återförsäljare då det inte finns på marknaden. Den serie jag har fått hem heter Natural Beauty och passar lite mer ungdomligare hy, men eftersom det tar några veckor att se resultat ifrån ny hudvård så tänkte jag att jag tar en recension och närmare introduktion på allt lite längre fram, jag kan dock redan nu säga att serumet är en solklar favorit. Hej babylen hy!
 
Mud soap {rengöring}
Dagkräm
Nattkräm
Ögonkräm
Serum
Ansiktsmask {inte med på bilden}
Peeling {inte med på bilden}

Nathalie Shuterman

        3 kommentarer
Vanligtvis så avskyr jag reor. Det är alltid galet mycket folk som tränger sig och sakerna som är på rea är oftast de saker som ingen tidigare velat köpa men köper nu "bara för att det är så billigt". Nej, reor är ingenting för mig - därför hamnade jag i chocktillstånd när jag såg att Nathalie Shuterman har ett par YSL på rea. Och inte vilka YSL som helst heller. Det är helt sinnessjukt vad det kliar i hela kroppen nu alltså. Ett par Yves Saint Laurent Tribute 105 får du inte billigare än såhär. Perfekt färg och perfekt material. Det är nästan för bra för att vara sant..
 
Tidigare 7696:-, nu endast 3848:-

Well hello

        10 kommentarer
Bryter tystnaden efter sisådär nästan en månad exakt. Har under denna tid gett mig på att skriva ett flertal inlägg där jag försökt förklara varför jag inte bloggar - det blev alltid en sörja som skrek PRIVAT så det hela slutade upp med att jag nu skapat en lösenordskyddad blogg istället där jag skriver ner allt sådant som inte ska hamna här (påminn mig att köpa en dagbok!). Så kort och gott, livet kom ikapp och en paus från allt blev ett faktum, men nu är jag tillbaka!
 
För att väga upp det dåliga bloggandet så bjuder jag på den efterfrågade bilden där jag är på väg att ramla, förmodligen den fulaste/roligaste bild på mig som existerar. Underbart.