Chloe Jade green shoes

        10 kommentarer
Chloe Jade har designat en skokollektion för Topshop och det är ett par ur kollektionen som fångat mitt öga. Egentligen tycker jag att dem är sådär fula så de blir snygga men de svarta är verkligen något.. speciellt.. Skulle faktiskt gärna vilja ha ett par ändå.

Kostar strax under 2000 kr och resten utav kollektionen hittar ni här.


Copyright

        11 kommentarer
Blogglusten är så låg som den bara kan bli och den blev inte starkare av att jag fått veta om att folk använder sig utav mina bilder och anger sig själva som källor. Känns så jäkla ruttet när man lägger ner mycket tid för att fota och redigera för att någon annan sedan ska ta åt sig äran, skit tråkigt. Vill verkligen inte vattenstämpla mina bilder just för att jag tycker det förstör bilden, men nu så känns det som att jag inte har något annat val.
 
Jag igår, sekunden efter denna bild togs så ramlade jag och självklart hamnade det på bild.. klockrent!
 
 

Rosa frågor

        13 kommentarer
Ända sedan jag visade mina rosa favoritklackar från Topshop så har det trillat in en del frågor angående dem och jag tänkte att jag lika gärna kan sammanställa alla frågor i ett inlägg då många frågar samma sak samt även visa bilder där jag har dem på då det också efterfrågats.

Hur hög är klacken och platån?
Klacken är ca 14 cm och platån är runt 4 cm.


Jag hittar inte skorna på Topshops hemsida, kan du länka?
Tyvärr verkar skorna vara helt slutsålda och de enda som finns kvar är några storlekar i färgen Aprikos. Men ett tips är att hålla utkik på hemsidan, man vet aldrig om de kommer tillbaka igen.

Hur är dem i storleken?
De är helt normala skulle jag säga, jag har storlek 37 i vanliga fall och de sitter som smäck!

Hur sitter de på? Kan du visa bild?
De sitter kalasbra och är väldigt bekväma för att ha en klack på 14 cm, kunde inte vara mer nöjd!

 


Två favoriter

        5 kommentarer
Som jag tidigare nämnt så gillar jag att testa nya skönhetsprodukter ganska ofta och det är sällan jag faktiskt hittar något som jag vill köpa igen, men nu har jag hittat inte bara en, utan två saker som jag är helt frälst i! BB-cream är en lättfärgad dagkräm som jämnar ut hudtonen utan att vara för täckande, helt perfekt nu till sommaren de dagar son man inte vill använda smink. Love it! Min andra favorit är en finishing veil glow från tikei som är magi i sminkform. Jag använder den efter min mineralfoundation från tikei och resultatet blir ett fantastiskt lyster, och ett plus är att den förlänger hållbarheten på basen under dagen. Alla tummar upp!

Garnier BB-cream finns att köpa på de mesta ställena, kicks, åhlens och eleven m.fl. och kostar runt 120 kronor.
Tikeis finishing veil glow finns på tikei.se och kostar 129 kronor för 8 gram {finns även i 6 gram och provburk}


Lost and found

        6 kommentarer
Om ni bara visste hur många av mina skor som jag faktiskt aldrig har använt. Jag själv vågar inte riktigt ta reda på det heller om jag ska vara ärlig.. Häromveckan hittade jag ett par som jag köpte för lite mer än 2 år sedan, om jag inte minns fel så är de från Nelly, och dessa småttingar har aldrig tagit ett steg ute i verkligheten. Dessa skor är bara ett par i en lång rad av skapelser som bara står där och ser fina ut, skäms Helene.. Snälla säg att det inte bara är jag?