Två favoriter

    5 kommentarer
Som jag tidigare nämnt så gillar jag att testa nya skönhetsprodukter ganska ofta och det är sällan jag faktiskt hittar något som jag vill köpa igen, men nu har jag hittat inte bara en, utan två saker som jag är helt frälst i! BB-cream är en lättfärgad dagkräm som jämnar ut hudtonen utan att vara för täckande, helt perfekt nu till sommaren de dagar son man inte vill använda smink. Love it! Min andra favorit är en finishing veil glow från tikei som är magi i sminkform. Jag använder den efter min mineralfoundation från tikei och resultatet blir ett fantastiskt lyster, och ett plus är att den förlänger hållbarheten på basen under dagen. Alla tummar upp!

Garnier BB-cream finns att köpa på de mesta ställena, kicks, åhlens och eleven m.fl. och kostar runt 120 kronor.
Tikeis finishing veil glow finns på tikei.se och kostar 129 kronor för 8 gram {finns även i 6 gram och provburk}


Kommentarer
Sanna

hur är dagskrämen i färgen ?

känns den lätt eller är den lite kladdig ?

2012-06-04 / 09:35:29       http://moonzanna.se
Bellman

Sv: Åh, tack så mycket! Det är alltid ett stort beslut att färga mörkt, för det sliter ju ordentligt på håret om man ångrar sig och ska bleka tillbaka det. Är också frälst i BB-creamen, helt underbar, speciellt för det fräkniga folket då den inte täcker sönder :)

2012-06-19 / 14:17:41       http://greekfreak.blogg.se
Takai;

ååh, vad är det där för borste? :O

Svar: Jag använder den borsten till att applicera highlighter men den kan även användas till foundation osv, finns här om du är nyfiken! :) http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~227.htm
hellenius.blogg.se

2012-07-17 / 17:08:56       http://takai.blogg.se
Takai;

svar;
ah, jag tänkte väl att jag kände igen den! :o är den väldigt mjuk? tror du att man kan använda den till blush? :}

Svar: Ja den är väldigt mjuk, det syns inte på bilden men den är lite "spretig" så personligen så skulle jag inte använda den till blush just för att jag tycker om lite mer kompakta borstar till det så det så man verkligen har kontroll över vart det hamnar, men det är ju en smaksak om vad man gillar :) Men eftersom den är så billig så tycker jag du absolut kan köpa den om du är sugen, jag är väldigt nöjd med ELFS studio penslar!
HELENE - PASSION FOR HEELS

2012-07-21 / 17:37:27       http://takai.blogg.se
Takai;

svar;
jaa, för jag letar liksom efter en som är sådär precis perfekt fluffig liksom. är lite sugen på real techniques blush brush hihi! :D har du hört något om den? :O

2012-07-28 / 10:21:16       http://takai.blogg.se

Vill du följa min blogg på bloglovin'? Klicka här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback