Bloggfest!

        22 kommentarer
Såå góa nyheter jag fick såhär på kvällskvisten - jag är bjuden på en bloggfest i Gävle på lördag som hålls utav Desirée och Ida! Det ska bli så otroligt kul och jag är helt uppe i varv, måste boka tågbiljetter och hotell! Dock måste jag medge att jag har lite panik över vad jag ska ha på mig då temat är färgglad glamour, jag har ju inga färgglada klänningar.. Nåja, det löser sig, det ska verkligen bli kul att få träffa massor av olika bloggare, men jag är faktiskt mer nervös över lördag än över tatueringen imorgon hihi!Toppen Topshop!

        4 kommentarer
Detta paket från Topshop låg i min brevlåda idag och jag tror ni redan vet vilka det är som gömmer sig inuti ♡


Office

        10 kommentarer
Par nummer 2 á la London är från märket Office och kostade cirka 800 kronor. Tyvärr gör sig dessa inte alls bra på bild, de ser inte såhär klumpiga ut och är mycket sötare än vad bilderna talar om. De kommer bli perfekta under sommaren då färgen passar till det mesta! Mmh.. Sommar


Den sista biten av mitt pussel

        2 kommentarer
Som jag tidigare nämnt så har en tatuering varit något som jag i snart 4 år tänkt väldigt noga och mycket på. Igår la jag den näst sista pusselbiten när jag bokade tid. Tisdag den 27 Mars klockan 13:00.

Jag är så fruktansvärt pirrig och nervös, men när jag låg vaken ett bra tag inatt och tänkte på det hela så insåg jag att det inte är smärtan jag är mest nervös över. Den här tatueringen betyder så otroligt mycket för mig och det är därför så mycket känslor att efter 4 år äntligen få den gjord. Fast jag ska verkligen inte påstå att jag inte är nervös över smärtan, den ska ju hamna på revbenen för sjutton - AJ!Wonder kit

        14 kommentarer
Jag fick mig en minst sagt härlig överraskning på posten idag då det låg ett fint paket innehållandes ett Wonder kit från Make up store adresserat till mig. Det tog mig ett tag innan jag kom på att jag för ett par veckor sedan deltog i en tävling där Savemyday lottade ut detta kit - jag vann tydligen!

Wonder kit innehåller 4 olika nyanser av mineralpudret Wonder powder, en kabukiborste och en liten foundationborste.

Pretty you

        17 kommentarer
Det högg till lite i magen när jag häromdagen ramlade över dessa två skönheter inne på chicy. De är alldeles för vackra för att inte finnas i min ägo men alldeles för fina för att bara hänga och se fina ut. Försöker komma på några tillfällen där jag kan använda dessa två som en ursäkt så att jag kan köpa dem men det går sisådär om jag ska vara ärlig. Kan inte en helt vanlig vardag vara en bra ursäkt, snälla?

Kurt Geiger

        18 kommentarer
Par nummer 1 á la London kommer ifrån Kurt Geiger. Jag förälskade mig i dessa otroligt söta klackar inne på Selfridges, men eftersom det var så lite om tid och det faktum att de kostade cirka 1400 kr så fick jag ledsamt lämna de bakom mig. Trodde jag! Väl på hotellet insåg jag att jag inte hade några strumpbyxor med mig så det fick bli en kort vända till House of fraser som låg precis bredvid. Ödet eller inte (jag säger ödet!) så var KGs alla skor på rea, och jag slog därför till då de kostade ungefär 950 kr. Det var ju menat liksom, det var ingen slump inte. London ville inte att jag skulle åka hem utan dessa, det var skrivet i sten..Pastelligt

        13 kommentarer
Helt underbara klackar från Topshop, ett par kostar ca 700 kr men jag vill ha alla tre. Älskar färgerna!

Tretton underbara år

        12 kommentarer
Jag har funderat mycket och länge på om jag skulle skriva detta inlägg eller inte av den anledningen att jag häromdagen fick höra att "det är ju bara en katt". Jag blev först väldigt arg men blev snabbt istället ledsen för denna persons skull som tydligen gått miste om den enorma kärlek ett djur kan ge, för annars skulle det inte bara vara en katt.

Jag vet inte riktigt vilka ord jag ska använda och vilka ord jag inte ska använda. Det är så mycket i huvudet hela tiden samtidigt som det är helt tomt, det är tomt överallt men ändå gör det så fruktansvärt ont. Hela tiden. Det har gått en vecka idag, hela sju dagar. Vissa stunder känns det som att det har gått flera månader och ibland känns det som att det var bara en timme sen jag pussade den gråa lilla nosen en allra sista gång. En bästa vän och en så otroligt älskad familjemedlem som funnits vid min sida i mer än halva mitt liv, borta. Jag vet att jag lite längre fram kommer kunna tänka på min gråa prins och inte bryta ihop som jag gör nu, utan istället le och vara glad över de tretton underbara år som jag och min familj fick med honom. Jag är inte där ännu men det är okej, jag vet att han alltid finns med mig, alltid.

"The ones that love us never really leave us"