Summer starts here

    4 kommentarer
Jag har en milslång to-do-list som jag har skjutit upp hela veckan och den måste jag alltså avverka idag. Och så var det där som kallas packning dessutom, förbannat också. Jag tror inte jag har nämnt i bloggen att jag, tillsammans med några utav mina fina vänner, ska åka ner till Göteborg för årets Summerburst som går av stapeln nu i helgen. Var ju på plats även förra året i Stockholm och den dagen var helt klart något utav de bästa jag upplevt, helt sjukt magiskt! Så imorgon tar vi en liten roadtrip neråt i landet för att sen förhoppningsvis få en helg vi sent kommer att glömma.

Någonstans mellan alla dagens måsten så ska jag försöka ordna lite inlägg att tidsinställa till helgen då bloggen kommer vara det sista jag har i tankarna. Jag kommer nog däremot med stor sannolikhet hålla till på instagram {@hskagerstrand} för de som..ja, vill glo!Kommentarer
Maria - Passion for heels and fashion

Åååååååååååh, önskar att jag inte var anonym på bloggen för annars hade jag tvingat dig att träffa mig (jag flyttar nämligen ned till GBG i morgon!) Surt!! Men jag hoppas du har roligt!

2012-05-30 / 17:44:16       http://shoemania.se
jenny

Åh vad kul med Summerburst, ha det så bra :)

2012-06-01 / 11:29:12       http://jjennnyys.blogg.se/
Sanna

hoppas att du får en helt magisk helg gumman !!

miss you !

2012-06-01 / 20:04:04       http://moonzanna.se
Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

Gud vad snygg du är!
Hoppas du får en bra midsommar!! <3 KRAM!

2012-06-21 / 22:10:26       http://lindapauline1.blogg.se/

Vill du följa min blogg på bloglovin'? Klicka här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback