Galnaste goodiebagsen, någonsin!

    5 kommentarer
ÅH. Hade fotat {vad jag trodde var allt} som fanns i de 3 (!) överfulla goodiebagsen från lördags, men så öppnar jag min resväska och ser att det ligger massor av produkter där som jag la ner i väskan när jag åkte hem. FAN! Jag orkar inte fota om allt igen just nu så jag lånar en bild från Emelie som fotat en grym bild av allt som låg i goodiebagsen. Det är helt sinnessjukt vad mycket och framförallt vad bra saker vi alla fick, jag är fortfarande i chock men framför allt så otroligt tacksam. Jag tänkte att jag framöver kan lyfta fram och tipsa om mina favoriter ur denna enorma skattkista!

Sponsrat av: functiondrinks, vitaminwell, weleda, ilusweden, grongava, iamias, byccs, gunry, unikharvard, denta, brallispaulaschoice. sthlmcompany, kylskapspoesi, katsumi, intrigante, vivaladiva.se, sheercover, maybelline, mineminerals, depend, eyeslipsface, byccs, rapsodine, pinkoholic, waterclouds, yankeecandle, hudvardsbutik, aromashopen, nyaks, hoofstore, bodystore, tamponsforfree, apoteket, unktionste, ziperall, stockholmsgruppencosmetics, waterclouds, moyanacorigan, dermoshop.se, dermalogica, gillettenow, tendenz, lyko, americandy, tendenz, beautyzone, Baby Foot.

Kommentarer
Anna T

Fan va najs :D! Önskar ja varit där!!Har du iphone 4/42?

Jag tävlar ut 2 jättesöta skal till iphone i min blogg.

Reglerna är enkla! http://annatjernstroms.blogg.se/2012/april/tavling-2-rosa-iphoneskal.html#comment

2012-05-04 / 12:48:42       http://annatjernstroms.blogg.se/
Cathi

sv: ja det är så synd att dem som står en närmast ska försvinna. men men, vi får hålla tummarna att hon har några år kvar!jävlar i havet vilken goodiebag :P vad har du varit på för event?KRAMAR!

2012-05-04 / 20:00:13       http://violacathrine.se
Paula

Dunder goodiebag ju! Grymt var det rätta ordet.

2012-05-05 / 15:51:43       http://shefabulous.se
Art By Tina - Konst & Fashion

Shit! Vad mycket prylar!

2012-05-06 / 10:24:50       http://trueborn.blogg.se/
B R O W N S U G A R

Hej sötnos! Jag såg din kommentar alldeles för sent :'D haha, men jag ser att du lånade Emelies fina bild :D Så jäkla grym goodiebag!!

2012-05-06 / 20:26:35       http://brownsugar.blogg.se/

Vill du följa min blogg på bloglovin'? Klicka här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback