What to wear under

    2 kommentarer
Nästan alla tjejer verkar älska att handla underkläder, jag har aldrig varit en utav dem förrän på senare tid. Jag har visserligen alltid köpt fina underkläder, men när jag var yngre så förstod jag inte vad som var så roligt med fina underkläder. Det är ju ingen som kommer se dem förutom jag {och framtida pojkvänner}? Men som tur är så har jag lärt mig uppskatta den känslan fina underkläder ger, att veta att man under alla plagg bär på något som gör att man går lite mer rakryggat är ju fantastiskt.
 
Sen om det börjar brinna och jag inte hinner klä på mig kläder så vore det ju ganska bra om man hade på sig ett par smickrande underkläder. Eller om det plingar på dörren, jag vet att mamma ska komma förbi så jag öppnar dörren i bara underkläder, och där står Channing Tatum! You get my point.
 
Jag väljer nog mina underkläder beroende på humör, allt ifrån sött och gulligt till lite mer elegant och sexigare. Change är en butik som har en bra blandning av allt detta i sin kollektion vilket jag ger alla mina tummar upp till. Det finns något för alla mina humör och chansen är alltså då stor att det finns någonting som alla kommer att gilla, både bh:ar och trosor. Min ultimata favorit är nog bh:n till höger och de rosa pantiesen. Sweetness! Något ni gillar?
 
 
 
 
I samarbete med change.se

Kommentarer
jenny

Åååååh jag älskar underkläder, de gör faktiskt väldigt mycket för självförtroendet! Känner mig betydligt snyggare när jag vet att jag har fina underkläder hihi, även om det mest är jag som ser dem ;) Jag gillar allt i svart spets ovan!

Eller om det plingar på dörren, jag vet att mamma ska komma förbi så jag öppnar dörren i bara underkläder, och där står Channing Tatum! Hahaha så klockren


Svar: Hahaha jag visste inte om jag skulle behålla det där om CT, men tänkte att lite personlighet i texten skadar inte ;)
HELENE - PASSION FOR HEELS

2012-11-24 / 11:33:35       http://jjennnyys.blogg.se
Meliinda

Supersnygga underkläder dom hade! Var och kikade in på deras "nätshop", men herre vad dyrt att betala så mycket för en bh för en student som jag (a)

Svar: Ja det är ju så tråkigt att underkläder kostar så mycket, men jag brukar ofta tänka på att jag hellre vill ha lite kvalité på underkläderna och då kostar det mer. Men det finns ju så fina på budgetaffärerna också, så kvalité måste man inte alltid tänka på, så länge de är snygga får man också köra på ;)
HELENE - PASSION FOR HEELS

2012-11-25 / 16:00:33       http://worldofmelinda.blogg.se

Vill du följa min blogg på bloglovin'? Klicka här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback