My new motto

        8 kommentarer

Those words

        2 kommentarer
I helgen så fick jag en försenad men en väldigt, väldigt fin födelsedagspresent av min underbara vän Justina. När jag kom hem till henne så fann jag en stor tavla-lik grej med mitt namn på i soffan, som tur var så kom jag hem till henne innan hon slutat jobbet så hon såg inte mina glädjetårar {thank god!}
 
Det är alltså bokstäver som man klistrar fast på väggen, och jag som länge velat haft några peppande ord på väggen kunde inte ha fått någon bättre innebörd, är så rörd och varm i hjärtat! Detta åker upp i min nya lägenhet :} Tänk så fina vänner man har
 
 
 
Ett tips till er som också vill ha ett par vackra ord att ha på väggen, trademax.se har massor av fina peppande ord att välja mellan. Är själv helt såld på texten "Clothes because you can't wear shoes all over your body" som skulle göra sig helt perfekt på den lilla walk-in-closet som ska fixas till!

Detta ständiga skobegär

        3 kommentarer
Jag har inte köpt ett par nya skor på.. ja, jag vet inte hur länge så mitt sko-begär är verkligen skyhögt just nu, och dum som jag är så klickar jag mig då in på ZARA.
- Hej godisaffär! Dreglar lite fint sådär..
 
Ett par klackar vars platå påminner om Charlotte Olympia har verkligen satt sig i huvudet på mig och jag kan inte få ut dem därifrån. Jag har inte så många skor med ankelremmar just för att det ger illusionen av att benen är kortare {och med mina ynka 165 cm så vill jag verkligen inte se kortare ut} men det fina smycket på dessa skor gör det helt klart värt att ha den illusionen!
 
 799 kronor hos ZARA

Happiness

        6 kommentarer
Om jag bortser från den sorg som jag bär på så är jag just nu i ett tillstånd där jag känner mig genuint glad och tacksam. Den senaste tiden har varit fruktansvärt jobbig men det har samtidigt lärt mig att uppskatta det jag har och alla människor jag har runt omkring mig, på riktigt. Det är hemskt att det krävs rejäla motgångar för att man ska kunna vakna upp och inse hur bra man har det, men hellre det än att man går och blundar och tar allt för givet livet ut.
 
För nog första gången någonsin så har jag inte ångest att det är höst, det är snarare tvärtom. Det är så otroligt mycket roliga saker som kommer hända de närmaste månaderna. Det pirrar till i magen så fort jag tänker på det! Jag är nu sådär jobbig som säger A men inte B, men förhoppningsvis så kommer det där B:et inom en snar framtid. Jag känner även att bloggningen har blivit rolig igen, dock är det ju mestadels bara om skor och skönhet men det är ju vad jag älskar, så det får ni ta!
 
Nu blev det ett litet virrigt inlägg men jag ville bara skriva ett glatt inlägg, för en gångs skull.
 
En ful bild men skrattet är verkligen äkta, jag var så glad den dagen. Så fint att titta tillbaka på!

Beatrix shoe

        4 kommentarer
Jag vet att det är helt fel säsong för ballerinaskor men jag snubblade över dessa på en blogg och blev lite förälskad. En fin blandning utav sött och tufft, älskar't!
 
Från Sam Edelman, just nu 998 kronor hos ASOS.
 
 

Glitter glitter glitter

        6 kommentarer
Måste bara visa er dessa sjukt snygga nagellack som min syster köpt. Jag som är tokig i glitter blev ju såklart helt till mig och fick en rejält beslutsångest gällande vilket jag skulle testa först.. Så fina! Tyvärr är det ju svårt att fånga glitter på bild men ni får ta mitt ord att de är tusen gånger snyggare i verkligheten.
 
Nagellacken kommer ifrån china glaze och under bilden står det vad alla lacken heter.
Från vänster: Some like it haute, Skyscraper, Marry a millionare, Prism, Liquid crystal, Optical illusion, Luxe and lush, Electrify