Jofama by Kenza

        9 kommentarer
Tack för alla värmande ord, både från vänner och folk som jag inte känner, fina ni
 
La upp denna bild på min instagram men då alla inte har instagram så tänkte jag att jag kan lägga ut den här också. En jacka från Jofama blev min förra veckan, Kenza 10 för att vara exakt. Blev förälskad i denna första gången jag såg den på bild och har sedan dess varit fast bestämd på att jag skulle ha den. Den röda är också från Jofama by Kenza men den köpte jag i våras, hon ruinerar mig den där tjejen.. Nåja, huvudsaken är att jag är nöjd - vilket jag är, jag älskar dem!
Kan fota bättre bilder med systemisen ifall ni vill se.
 
 

Holding on and letting go

        6 kommentarer
Jag brukar inte blogga när jag är arg eller ledsen just för att jag inte vill ha sådan energi här och det känns så falskt att låtsas vara glad så jag brukar istället bara låta bli att skriva då helt enkelt. Förra inlägget var precis ett sådant falskt inlägg, de tog mig 2 timmar att skriva och jag tvingade mig själv till att skriva bara för att..ge er något.
 
Jag känner egentligen inte att jag är skyldig att behöva svara på de otrevliga kommentarer jag fått om att jag är en dålig bloggerska som uppdaterar uruselt. Jag känner inte att jag är skyldig att behöva förklara varför bloggen återigen hamnat i kläm, jag vet inte ens varför jag skriver detta inlägg eller vad jag ska skriva mer än att det har hänt något som vänt upp och ner på allt. Jag vet inte när jag kommer att uppdatera igen men jag hoppas att ni förstår..
 
Ta hand om er, och glöm inte att aldrig ta något eller någon för givet.
 
Only the good die young

Big surprise!

        0 kommentarer
Jeffrey Campbell överraskar, big time. Som ni vet så gillar jag inte alls Lita-modellerna och ni vet även att jag gillar skor i mer klassisk stil, så därför blev jag så förvånad över att herr Jeffrey nu har gjort en modell som jag faktiskt gillar. De är fortfarande sådär udda som alla andra modeller men rackarns så snygga dem är, nitarna, klacken, allt! Skorna ser t.o.m. ännu snyggare ut när modellen har på sig dem, vilket ni kan se här.
 
1749 kr hos Nelly
 
 
 Sophielowes

        5 kommentarer
 
 
 
Jag vann en liten tävling och fick hem dessa två armband från Sophielowes, så fina!
 
 
 

Chanel Illusion

        2 kommentarer
Jag är inte alls redo för hösten eftersom sommaren inte gav en chans att kunna ladda upp inför kylan, men det jag ser fram emot (förutom alla mysiga stickade tröjor och höstkläder) är att sminket äntligen börjar gå åt det mörkare hållet. På sommaren är allt om att se fräsch ut med ljusa färger men nu till hösten så kommer alla mörka sotningar tillbaka vilket jag älskar!
 
Chanel Illusion d'ombre Mirifique är en ögonskugga/creme som jag har dreglat efter sedan den kom ut. Den är riktigt svart med mycket pigment och massor av glitter, (se swatches här) hur kan man inte älska den? Priset är väl det som satt käppen i mitt hjul, 320 kronor för en enda skugga känns ju faktiskt sisådär. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag blunda för priset och köpa den ändå, den är nog helt klart värt det.
 

ginatricot love shoes

        4 kommentarer
Jag handlar sällan på gina tricot och det var nog därför jag var så sen med att nås av nyheten att gina tydligen ska börja sälja skor! Jag tvivlar på att kvalitén kommer vara något att hurra för men det är klart att det kommer bli intressant att se vad de har att erbjuda.. Nyfikna?