A complete makeover

        8 kommentarer
Går igenom en period där jag inser att jag behöver göra stora förändringar. Främst när det gäller mitt inre och mitt mående, men känner även att jag vill göra drastiska förändringar gällande mitt yttre, antar att det automatiskt hänger på när man vill lägga saker och ting bakom sig och börja om på nytt. Att byta ut hela min garderob på en gång kan jag ju tyvärr bara drömma om så därför har jag många funderingar kring mitt hår. Har varit sugen på att bli brunett igen ett tag - men så snubblade jag nu över dessa bilder på Ulrikke Lund {som för övrigt är så där overkligt snygg} - och hur sugen blir man inte på att klippa lugg?!
 

I woke up with my heels on - always ready.

        7 kommentarer

Double luck!

        3 kommentarer
För ett par månader sedan så lyckades jag av en slump få tag i min favoritparfym, Couture Couture by Juicy Couture 50 ml, för halva priset inne på kicks. Lyckan man kände då var ju rätt gó alltså! Förra veckan så lyckades jag, tro det eller ej, återigen av en slump komma över Escadas nya Cherry in the air 50 ml {som luktar så gott att jag trillar av stolen} för nästan halva priset där med. 620 347 kronor inklusive frakt. Ett glädjehopp - check!
 
Nu får sommaren ta och komma så jag kan få gå omkring och lukta godis. SMASHING!

Yes, I'm a shopaholic

        2 kommentarer
Jag har under den senaste veckan klickat hem så mycket saker att jag redan nu (!) har smått ångest över hur ofta jag kommer behöva gå till mitt postombud den närmsta tiden. Bör trycka upp en tröja där det står "Yes, I'm a shopaholic, No, I don't need help" så jag och människorna som jobbar där slipper den pinsamma stämningen, möjligtvis även en konfrontation, som garanterat kommer uppstå då jag nu blir stammis vid postombudet. Oh dear..
 
 

My sneak a peak

        3 kommentarer
En otroligt sen uppföljning av mitt tidigare Sneak a peak inlägg. Ett par ljusrosa klackar från Nelly á la Charlotte Olympia stuk, 399 riksdaler.
 

A reminder

        1 kommentarer