Acne Colt

        2 kommentarer
Eftersom att hösten tyvärr står och väntar längst ner på gatan {VAD HÄNDE?}, så har jag börjat förhandla med mig själv så att jag åtminstone ska kunna ge den ett försök. Givetvis så är ett par nya höstskor en bra muta för mig - sen att jag inte vill kolla omkring så mycket just för att jag vägrar acceptera att sommaren snart är slut är en annan femma.
 
Men jag har iallafall hittat ett par skor från Acne med en lagom klack på 10 cm som jag verkligen skulle vilja trippa omkring i, det är visserligen högre skaft än vad jag brukar använda men någon gång så lär man ju testa nytt!
 
Modellen heter Colt och kostar 3500 riksdaler.
 

Nicholas

        4 kommentarer
Joclyn high heel sandals i nude har jag nog trånat och dreglat efter sedan i våras. Har jag kunnat släppa dem? Givetvis inte. Har hittat en hel del klackar som liknar dessa men inga lever ju upp till orginalet. Och inte blir det bättre av att de inte verkar komma in i lager igen hos Shopbop, himla tråkigt då de är de perfekta nudesandalerna enligt mig. Sko-hjärtesorg.
 
Kostar cirka 1600 kronor hos Shopbop.
 Bilderna är lånade utav Johannaeo.
 
 

Well hello there.

        7 kommentarer
Jag vet, jag vet. Det har gått 88 dagar {ja, jag har räknat, typ} sedan jag sist bloggade. Det har varit många funderingar fram och tillbaka på om jag ska stänga ner bloggen en gång för alla - eller om jag ska ta upp det igen men göra små ändringar. På något vänster så har jag lyckats göra bloggen till något prestationskrav vilket gett mig ångest. Jag har liksom känt mig tvungen att leverera något bara för att det finns människor som - av någon konstig anledning - faktiskt vill läsa.
 
För att göra en lång historia kort så har jag under de senaste veckorna träffat en del människor som tänt inspirationen till det här med bloggandet. Bland annat Sanna som driver Sannasrum, som förövrigt är tjejen bakom min fina design! Vi träffades på världens längsta fika nere i Göteborg - och vilken tjej! Helt otrolig vilket driv, hon är verkligen en sådan människa som man bara vet kommer komma långt i livet, en väldigt genuin och glad tjej, ja jag dansade ju typ hem efter den fikan. Den energin, mhhm!
 
Förra veckan träffade jag även mina fina vänner Linda-Pauline och Sanna som verkligen fick mig att minnas varför bloggandet är så kul och vad jag har fått ut av bloggandet, utan min blogg hade jag aldrig träffat dem! Vem fan bryr sig om vad ni vill läsa {tolka det rätt(!)} jag bör endast göra det här för min skull och inte ta det så allvarligt liksom..
 
 
Så som det ser ut nu så kommer jag ta upp bloggen igen, möjligtvis ändra lite på upplägget av inlägg och givetvis en ny design - av Sanna såklart ;}
 
1½ år sedan, finaste bloggvänner som blivit riktiga vänner.