Well hello there.

    7 kommentarer
Jag vet, jag vet. Det har gått 88 dagar {ja, jag har räknat, typ} sedan jag sist bloggade. Det har varit många funderingar fram och tillbaka på om jag ska stänga ner bloggen en gång för alla - eller om jag ska ta upp det igen men göra små ändringar. På något vänster så har jag lyckats göra bloggen till något prestationskrav vilket gett mig ångest. Jag har liksom känt mig tvungen att leverera något bara för att det finns människor som - av någon konstig anledning - faktiskt vill läsa.
 
För att göra en lång historia kort så har jag under de senaste veckorna träffat en del människor som tänt inspirationen till det här med bloggandet. Bland annat Sanna som driver Sannasrum, som förövrigt är tjejen bakom min fina design! Vi träffades på världens längsta fika nere i Göteborg - och vilken tjej! Helt otrolig vilket driv, hon är verkligen en sådan människa som man bara vet kommer komma långt i livet, en väldigt genuin och glad tjej, ja jag dansade ju typ hem efter den fikan. Den energin, mhhm!
 
Förra veckan träffade jag även mina fina vänner Linda-Pauline och Sanna som verkligen fick mig att minnas varför bloggandet är så kul och vad jag har fått ut av bloggandet, utan min blogg hade jag aldrig träffat dem! Vem fan bryr sig om vad ni vill läsa {tolka det rätt(!)} jag bör endast göra det här för min skull och inte ta det så allvarligt liksom..
 
 
Så som det ser ut nu så kommer jag ta upp bloggen igen, möjligtvis ändra lite på upplägget av inlägg och givetvis en ny design - av Sanna såklart ;}
 
1½ år sedan, finaste bloggvänner som blivit riktiga vänner.
 

Kommentarer
Sanna Andersson

helt rätt gumman, skriv för dig själv och på det sätt du vill...vi andra läser och vill läsa just för att det är skrivet av dig. Ingen press ! Vi älskar dig hur du än gör <3

Svar: Tack gulledu!! <3
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-08-14 / 08:45:43       http://moonzanna.se/
Fotograf Linda-Pauline Pehrsdotter Weglin

<3 Klart du ska ta upp bloggen fina du! Jag ska också bli duktigare ;)

Svar: Jaa, om jag kan så kan du också! ;) <3
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-08-14 / 14:47:30       http://lindapauline1.blogg.se/
Cornelia

Söt blogg du har :-)

Kolla in min blogg och ta del av min stil och vardag som ung blivande mamma. <3

XOXO
Cornelia

2013-08-15 / 03:42:54       http://cornelianilssons.se
Ida

Åååh vad KUL Helene!!!! :D:D Äntligen! <3

Svar: Men gulledu! Vad söt du är <3
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-08-15 / 06:49:05       http://kinakullan.se/
Maria

Jaaaaa, äntligen uppdaterar du! :D Har saknat ditt bloggande och jag hoppas så innerligt att du inte lägger ned, skulle bli så ledsen då (egoist typ haha). Jag hoppas att du har haft det bra dessa dagar som du varit borta. <3

Svar: Haha men vad söt du är tjejen!! Glad jag blir <3 :D
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-08-16 / 13:00:10       http://shoemania.se
sannas rum

Jag fick tårar i ögonen när jag läste vad du skrivit om får goefika, åh, vad glad jag blir :) Jag får komma upp till Sthlm och hälsa på dig snart :)

Svar: Åh, du är så himla välkommen tjejen!! :D
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-08-22 / 13:41:55       http://sannasrum.blogg.se/
Justina Andersson

Sällan jag är inne på Bloglovin, så ser jag att du har uppdaterat!!!! Välkommen tillbaka! <3 HAPPYFACE * Nu ligger du snabb-länkad, hihi!

Svar: Haha vad du är SÖT! Glad jag blir <3
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-08-22 / 18:11:17       http://inooe.blogg.se/

Vill du följa min blogg på bloglovin'? Klicka här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback