Sneak a peak

        5 kommentarer

Get naked

        5 kommentarer
Ni som har we it samt tumblr ser nog bilder på Urban Decays Naked lite överallt. Inte så konstigt egentligen då de är ögonskuggor i hög kvalité och bara paletten i sig är så fin! Jag själv har den första versionen {längst ner till vänster på bilden} och använder den i princip dagligen. Kan varmt rekommendera den till er som gillar bruna/bronziga skuggor. När de släppte nr 2 förra året så satte cravingsen in ,men jag har tyckt att det är så onödigt att köpa den också.
 
Onödigt.. eh what? Nu när de släppt ytterligare en som heter Basics som är matta skuggor blev jag ju bara less. Klart jag vill ha den också! Så inom en snar framtid så kommer jag väl sitta här med alla 3 paletter, men inte gör det mig något, så otroligt bra pigmenterade och ingen {jag} kan aldrig ha för många ögonskuggor!
 
Beautybay har alla dessa godingar för er som är nyfikna!
 

Chop chop!

        2 kommentarer
Jag har nog skrivit en rekordlång to-do-list som verkar bli längre och längre, och hur jag ska hinna få allt gjort är en fråga jag kommer ställa mig själv hela dagen.. Får kicka in lite superwoman-power och checka av allt, men det ska inte vara några större problem egentligen - jag heter ju inte Helene for nothing liksom.
 
I listan står det faktiskt → BLOGGA, tänkte att jag ska hinna fota ett par nya skor medan det är ljust sedan slänga upp det här!
 

That damn peplum

        3 kommentarer
Det är peplum. Det är nude. Det är sött. Det är 199 kronor och det är fri frakt. Klickade på köp innan jag ens hann blinka.. {direktlänk}

Hörrni!

        5 kommentarer
Det här får ni bara inte missa! Det blir ju inte bättre än såhär, det är helt sjuka priser för snygga klackar, insane!
Klicka på bilden för att komma direkt till kampanjen.
 

Loubis Illustration

        3 kommentarer
Just nu drömmer jag mig bort bland de fina Illustrationerna av Emmakrisstina. Bilden av ett par Louboutins fångar självklart mitt hjärta. Åh. Vill ha!

Michael Kors

        8 kommentarer
Denna goding från Michael Kors ser man lite överallt, för mig kvittar det om den är populär då jag alltid köper det jag tycker är fint. Nu är jag nämligen på jakt efter en ny väska och den här är ju perfekt för mig, jag älskar enkelt och stilrent {Louis Vuitton - no thanks} och den här är ju precis det. En riktig Helene-väska!
 
Kostar runt 2000 kronor om jag minns rätt, definitivt värt det. Får kila till NK och suga på karamellen en stund..
 

Woupsie

        6 kommentarer
Jag åkte till Zara för att se och klämma lite. Kom jag ut tomhänt? Såklart inte!
 

Sephora

        3 kommentarer
För ett par dagar sedan så åkte jag ända ut till Täby för jag varit så sinnessjukt nyfiken på Sephora som öppnade där för ett par månader sedan - och vilket jäkla paradis! Det fanns så mycket skönhetsgodis där att jag fick lite ångest då jag är en sådan skönhetsjunkie som kan köpa massor utan att tveka. Jag höll dock fingrarna i styr och kom därifrån med endast en foundation som jag varit sugen på ett bra tag, nämligen Make up forevers HD foundation {fick även med en stor burk på HD pudret.) Sprang i och för sig in på KICKS efteråt för att testa deras nya puderborste, så helt duktig var jag kanske inte.
 
Men jag måste säga att jag verkligen blev glatt överraskad över helheten hos Sephora, visst att sortimentet inte var fullt så stort som man kanske velat, men personalen var ju hur góa som helst. Oerhört glada, trevliga och hjälpsamma! Det är nästan så att jag hoppar upp och ner när jag tänker på att de ska öppna en butik på biblioteksgatan i slutet av Mars, sen att jag kommer bli ruinerad p.g.a. detta är en annan femma..
 
Make Up Forever HD foundation 335:-
KICKS professional puderborste 169:-