Sephora

    3 kommentarer
För ett par dagar sedan så åkte jag ända ut till Täby för jag varit så sinnessjukt nyfiken på Sephora som öppnade där för ett par månader sedan - och vilket jäkla paradis! Det fanns så mycket skönhetsgodis där att jag fick lite ångest då jag är en sådan skönhetsjunkie som kan köpa massor utan att tveka. Jag höll dock fingrarna i styr och kom därifrån med endast en foundation som jag varit sugen på ett bra tag, nämligen Make up forevers HD foundation {fick även med en stor burk på HD pudret.) Sprang i och för sig in på KICKS efteråt för att testa deras nya puderborste, så helt duktig var jag kanske inte.
 
Men jag måste säga att jag verkligen blev glatt överraskad över helheten hos Sephora, visst att sortimentet inte var fullt så stort som man kanske velat, men personalen var ju hur góa som helst. Oerhört glada, trevliga och hjälpsamma! Det är nästan så att jag hoppar upp och ner när jag tänker på att de ska öppna en butik på biblioteksgatan i slutet av Mars, sen att jag kommer bli ruinerad p.g.a. detta är en annan femma..
 
Make Up Forever HD foundation 335:-
KICKS professional puderborste 169:-

Kommentarer
sannas rum

Åh vad spännande ! Försöker alltid ta mig till Sephora utomlands, kanske får försöka åka dit då ? Fast jag vill inte bli besviken, hehe ;P

Svar: Om man vet vad Sephora har att erbjuda så är det klart man kan bli lite besviken, men då gäller det ju att tänka att det iallafall finns en butik i Sverige, bättre lite än inget ;)
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-02-08 / 14:12:12       http://sannasrum.blogg.se/
sannas rum

Jag har länkat dig i mitt senaste inlägg, det handlar om nätkärlek ! Hoppas att du vill sprida vidare detta, istället för allt det negativa som finns på internet idag :) ❤

Svar: Åh men du är ju för fin tjejen, TACK! <3 (hihi ser dock att du glömt ett l i länkningen, hellenius ska det vara ;))
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-02-09 / 23:14:07       http://sannasrum.blogg.se/
Sanna Andersson

<3

Svar: <3
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-02-10 / 09:56:47       http://moonzanna.se/

Vill du följa min blogg på bloglovin'? Klicka här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback