Gotta love it

        0 kommentarer
{Först och främst, ledsen för att jag inte svarat på era kommentarer/frågor ännu. Har helt enkelt inte funnits tid, men jag lovar att svara i helgen!}
 
Av alla saker jag älskar med att ha flyttat till Stockholm så ligger nog Zara högt upp på den listan. Att slippa drömma och fundera bland webshopen utan istället bara kila dit, på nolltid dessutom - Det mina vänner, det är guld! Jag har spanat lite på ett par nätta klackar som jag är lite kluven om, tror dock att de kan bli riktigt snygga på foten, speciellt nu till våren, så jag tänkte ta mig dit i helgen för att check'em out.
 
Kostar 599:- {direktlänk}

Kourtney

        7 kommentarer
Har inte så mycket mer att säga än att jag är så förälskad i allt, designen och framförallt färgen. Jag säger ofta att jag skulle kunna gå omkring naken så länge jag har ett par snygga klackar, och nu är det sannerligen inget undantag. En solbränd kropp tillsammans med dessa, Sweet Jesus!
 
4925:- Signerat Crisian & Mccaffrey

One Whey, the only way

        4 kommentarer
Jag vet inte hur pass mycket träning och kost ni vill läsa om men jag måste återigen tipsa om något som är för bra för att missas. Överallt på bloggar och instagram har man under de senaste månaderna läst hyllningar om fitnessgurus proteinpulver One whey. Jag själv har varit väldigt sugen på att testa det men det är inte förrän nu jag klickat hem en burk.
 
Efter att ha druckit det ett par gånger så måste även jag hylla denna produkt till skyarna, det är helt klart det godaste proteinet jag smakat. Väldigt sött visserligen men det blir inte överdrivet utan det är så pass gott att jag längtar efter att dricka det! Nu köpte jag bara Vanilla Wildberry men kommer nästa gång testa Strawberry white chocolate och Chocolate hazelnut. 159:- kostar en burk och ni som funderat på att testa det, gör det, ni kommer inte att ångra er!
 

Some new peplum

        13 kommentarer
Jag såg denna topp hos fina Paula och var bara tvungen att klicka hem en jag med, så snygg så jag vet inte vad!

Never alone

        3 kommentarer

Från Nellycom@instagram

        4 kommentarer
Följer ni Nelly.com på instagram? Häromdagen la de upp denna bild på skor som snart kommer in på shoppen, och jag är bra nyfiken att titta lite närmare på klackarna längst upp till höger. De ser ut att kunna vara helt smashing till sommaren!
 
 

Sharon pump á la Giuseppe Zanotti

        3 kommentarer
Tänk er ett par snortajta jeans med en söt topp, eller en kort åtsittande klänning, ja dessa klackar skulle utan tvekan vara pricken över i:et på många outfits alltså! Kommer ifrån ingen mindre än Giuseppe Zanotti och är faktiskt just nu på rea, från ca 8500;- till ca 6500;-.
 
Mh, I want!


Lite tips i träningsväg

        4 kommentarer
Då jag haft en riktigt fin måndag så valde jag att fira till det med ytterligare lite nya träningskläder, det har dock blivit lite väl mycket svart den sista tiden så jag får köpa lite färgglatt snart också, inte för att det gör mig något! Men iallafall, både tightsen och linnet är i ett så härligt material och så billiga så det skulle vara dumt att inte köpa liksom.
 
Utöver detta så måste jag bara tipsa er om proteinbarsen från Body Science. Jag överdriver inte när jag säger att de smakar som godis, helt sjukt goda och fungerar kalas som mellanmål, efter träning eller som substitut till godis. 20,6 g protein & 206 kalorier per bar och de mättar bra. Jag har köpt hem en hel hög i smakerna chocolate/mint, hazelnut och coconut, de två första är nog favoritsmakerna. Helt klart ett tips till er som vill ha proteinbars, utan tvekan de bästa jag smakat!
 
Träningstights Gina Tricot 249;-
Linnet Intersport 150;-
Proteinmeal Body Science från Mmsports 15;- styck {Ju fler du köper desto billigare per styck}
Ledsen för dålig iphonebild, laddaren till systemkameran ligger nedpackad någonstans.. Inte ok!

So very juicy

        5 kommentarer
Jag har sett några Juicy couture-armband på en del bloggar och tog mig nu en närmare titt. Jag säger bara, sweetness! De är så lika men ändå så olika, allt faller på detaljerna. Vanligtvis så brukar jag föredra silver framför guld men denna gång gillar jag guld lite mer faktiskt!
 
Priserna varierar beroende på armband, cirka 200-800 kronor.

My 2012

        8 kommentarer
Det är med blandade känslor jag tittar tillbaka på 2012, det har varit ett väldigt känlosamt år. Ett riktigt skitår faktiskt. Men jag har verkligen levt efter orden “dör jag så dör jag” detta år vilket har gett mig så otroligt mycket, har träffat så många nya fina och sköna människor! Men jag har nog aldrig varit så här impulsiv, någonsin. Ett litet urval av alla sjuka saker jag gjort utan att riktigt tänka efter;
 
› Jag åkte till London med ett par människor som jag bara känt i knappt 2 dagar. Där fick jag uppleva saker som jag bara kunnat drömma om. Kommer garanterat aldrig glömma de dagarna.
 
› Jag hade den sjukaste tågresan någonsin som slutade med att en helt okänd person gav mig en gratis biljett till melodifestivalen i leksand {som var senare samma kväll} + backstagepass och inbjudan till efterfesten med artisterna. Jag gick!
 
› Jag bodde en natt på hotell (ledsen, inget snusk, snarare bloggfest!) tillsammans med en tjej jag aldrig träffat innan utan bara bytt ett par meningar med. Idag är hon en av mina allra närmsta vänner  ♥
 
Dessutom så har jag lärt mig att sätta mig själv i första hand och inte göra mina beslut baserat på hur andra vill och anpassa mig efter deras behov. Detta ledde till att jag i slutet av året gjorde ett stort och välbehövligt beslut - jag flyttade till Stockholm. Flytten är en av anledningarna till att jag varit så stressad och frånvarande, men nu har det mesta lugnat sig och jag är riktigt förväntansfull över 2013!