One Whey, the only way

    4 kommentarer
Jag vet inte hur pass mycket träning och kost ni vill läsa om men jag måste återigen tipsa om något som är för bra för att missas. Överallt på bloggar och instagram har man under de senaste månaderna läst hyllningar om fitnessgurus proteinpulver One whey. Jag själv har varit väldigt sugen på att testa det men det är inte förrän nu jag klickat hem en burk.
 
Efter att ha druckit det ett par gånger så måste även jag hylla denna produkt till skyarna, det är helt klart det godaste proteinet jag smakat. Väldigt sött visserligen men det blir inte överdrivet utan det är så pass gott att jag längtar efter att dricka det! Nu köpte jag bara Vanilla Wildberry men kommer nästa gång testa Strawberry white chocolate och Chocolate hazelnut. 159:- kostar en burk och ni som funderat på att testa det, gör det, ni kommer inte att ångra er!
 

Kommentarer
jenny

Mer träning & kost!

2013-01-21 / 09:50:29       http://jjennnyys.blogg.se
Sanna

hej älskade vän !
ska ta och kanske testa de där med proteinpulver, har aldrig fattat grejen med dem bara. Vet inte varför och när man ska äta dem

2013-01-22 / 21:22:34       http://moonzanna.se
camilla

är sjukt sugen på att testa deras produkter eftersom att alla ravear om dom! nu kommer jag säkert låta skitdum, men vad gör dom egentligen? alltså orkar du mer eller hur ligger det till haha?

Svar: Klart du inte låter dum! :) Just proteinpulver tar du innan/efter träning (eller som mellanmål om du inte får i dig tillräckligt med protein i maten). När du tränar styrketräning så bryter du ju ner musklerna och direkt efter så behöver de "mat" i form av protein för att kunna återhämta sig och byggas upp. Om du är ute efter något som gör att du orkar mer så ska du kika in pwo (pre-work out pulver) :)
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-01-25 / 23:54:21       http://ihateyourcrew.blogg.se/
Louise

Väntar på att få hem Jordgubb vitchoklad samt Casein med cookie dough, längtar!

2013-01-31 / 10:38:08       http://louiselonning.blogg.se

Vill du följa min blogg på bloglovin'? Klicka här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback