Sleek

        1 kommentarer
Det här med contouring är något som jag blir mer och mer intresserad utav hela tiden. Jag tycker det är sjukt kul hur mycket man kan framhäva och förminska ens ansiktsdrag med hjälp av smink! Jag har alltid haft en förkärlek för highlighting och äger kanske egentligen kanske lite för många sådana produkter, fast.. nej. Shadingprodukter å andra sidan har jag inte riktigt fyllt mitt sminkförråd ordentligt med, än.
 
Beställde därför hem paletten Face form från Sleek MakeUP då jag hört så bra om den. Paletten innehåller en shadingskugga, en highlighter och ett rouge (ganska likt NARS orgasm). Denna finns i fyra olika nyanser, fair, light, medium och dark - jag valde light och den verkar vara rätt lovande!
 

Polar

        1 kommentarer
Tyvärr så har jag låtit mina träningsrutiner hamnat i kläm då jag mestadels bara känt för att gömma mig under täcket den senaste tiden. Detta gör mig ganska ledsen och arg på mig själv då jag vet hur bra jag mår utav träningen, så nu har jag klickat hem något som jag spanat in i flera månader och som nu förhoppningsvis kommer motivera mig tillbaka och köra hårdare än någonsin - nämligen en Polar ft40!
 
Eftersom jag älskar att tävla mot mig själv så kommer den här pulsklockan verkligen ta mig till mig till det yttersta, vilket är precis jag verkligen behöver och vill. Den kostar 1299 kr vilket såklart svider till lite, men det här är ju en investering i mig och mitt mående så jag tror verkligen den är värd varenda krona!
 

Kaos

        3 kommentarer
Att man idag har lyckats kunna programmera bilar till att kunna parkera sig själva men inte lyckats ta fram en "parkera hjärta och hjärna" än är rätt otroligt. De senaste veckorna har varit otroligt stressiga för mitt psyke och jag känner mig helt urladdad på energi just nu. Känner verkligen att jag behöver åka bort och försöka reda ut mina tankar och känslor ordentligt. Det har varit kaos alltför länge och det är inte hälsosamt alls.
 
Men senare idag så ska jag sitta sminkmodell ett par timmar vilket ska bli otroligt kul! Och nästa måndag har jag en frisörtid inbokad, försöker hitta små knep till att varva ner och göra saker som jag mår bra av och sätta mig i situationer där jag inte har något annat val än att försöka koppla av. Just att koppla av är oerhört svårt just nu, hjärnan och hjärtat går i 700 varenda sekund som jag är vaken. Det är ett under att jag inte kollapsat mitt i gatan eller att huvudet exploderat. Nej, att kunna få hänga in ens hjärna och hjärta i garderoben en stund så kroppen får vila vore ju något?