Kaos

    3 kommentarer
Att man idag har lyckats kunna programmera bilar till att kunna parkera sig själva men inte lyckats ta fram en "parkera hjärta och hjärna" än är rätt otroligt. De senaste veckorna har varit otroligt stressiga för mitt psyke och jag känner mig helt urladdad på energi just nu. Känner verkligen att jag behöver åka bort och försöka reda ut mina tankar och känslor ordentligt. Det har varit kaos alltför länge och det är inte hälsosamt alls.
 
Men senare idag så ska jag sitta sminkmodell ett par timmar vilket ska bli otroligt kul! Och nästa måndag har jag en frisörtid inbokad, försöker hitta små knep till att varva ner och göra saker som jag mår bra av och sätta mig i situationer där jag inte har något annat val än att försöka koppla av. Just att koppla av är oerhört svårt just nu, hjärnan och hjärtat går i 700 varenda sekund som jag är vaken. Det är ett under att jag inte kollapsat mitt i gatan eller att huvudet exploderat. Nej, att kunna få hänga in ens hjärna och hjärta i garderoben en stund så kroppen får vila vore ju något?
 
 
 

Kommentarer
Sanna Andersson

älskade gumman !!
Önskar att det fanns något jag kunde göra för dig..men det är bra att du gör saker du mår bra av lite då och då så att du orkar lite till. Ge inte upp gumman det kommer att bli bättre !! <3

2013-03-13 / 15:35:25       http://moonzanna.se/
jenny

Usch då! Skönt i alla fall med lite saker att se fram emot :) Kämpa på!

Svar: Så glad jag blir av dina kommentarer, fina du!
HELENE - PASSION FOR HEELS

2013-03-13 / 16:14:19       http://jjennnyys.blogg.se
sannas rum

Lycka till fina du <3

2013-03-18 / 12:26:23       http://sannasrum.blogg.se/

Vill du följa min blogg på bloglovin'? Klicka här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback