Well, surprise!

        6 kommentarer
 
Jag ska erkänna att jag har dragit mig för att skriva detta inlägg just för att jag inte vet hur jag ska lägga fram det, jag har dessutom knappt berättat för många i min närhet. Dock så inser jag nu att det finns inget rätt eller fel sätt så jag kastar bara ut mig det: Jag har flyttat - till Göteborg! Det är helt sjukt då jag alltid har velat bo i denna stad, och jag har haft det som mål att inom 2-5 år flytta dit. Inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att när jag vid nyår flyttade till Stockholm så skulle jag bara 10 månader senare ta mitt pick och pack till, enligt mig, Sveriges underbaraste stad. Jag bor vid västkusten, vid havet. Äntligen.
 
Detta har ju alltså skett väldigt intensivt och viktiga beslut har fått tas på bara några sekunder. Det har varit en jobbig period med alldeles för mycket stress och ångest över hur allt skulle gå, men det har allt varit värt det. Jag har flyttat till en jättemysig tvåa rätt centralt i Göteborg tillsammans med min pojkvän. Känner egentligen inte att jag behöver ta upp det men då jag vet att många är nyfikna så drar jag det lite snabbt. Jag och Carl har känt varandra i 5 år och var väldigt nära vänner ett bra tag innan vi blev tillsammans, så för oss så var det bara naturligt att jag skulle flytta ner med honom. Det känns bara så rätt.
 
Jag kommer dock att sakna Stockholm, vilket jag egentligen inte trodde att jag skulle göra. Jag såg alltid min tid där som en mellanlandning till vad jag ska göra sen, så jag levde ganska egoistiskt och gjorde precis vad jag ville. Det var bittersweet att packa ihop mina saker, mycket minnen och jag kommer sakna mina vänner. Men jag trivs så himla bra i Göteborg och då har jag bara bott i staden i knappt 2 veckor, och lägenheten i Stockholm finns ju alltid kvar så jag kan hälsa på när jag vill!
 
Och ja, jag är impulsiv som person. I absolutely love it.