Skydive

        7 kommentarer
När jag fyllde 22 år för ungefär två månader sedan så fick jag en födeledagspresent utav min pojkvän som förmodligen är den bästa present jag någonsin fått. Nämligen en fallskärmshoppning! Jag har velat hoppa fallskärm i många, många år och har alltid sagt att det är något som ligger på min bucketlist. Det var tänkt att jag skulle göra detta redan nu i slutet av sommaren/början av hösten, men det har helt enkelt inte funnits tid, så jag ska förmodligen hoppa i vår eller sommar. Jag längtar så mycket att jag spricker, är inte ett dugg rädd utan bara förväntansfull. Dör jag så dör jag liksom, då dör jag åtminstone med en sjujävla utsikt ;)
 
Har någon utav er hoppat fallskärm?!
 

Blandade känslor

        3 kommentarer
Zara har en tendens att få in skor som jag inte riktigt vet om jag älskar eller hatar, jag lyckas liksom hamna någonstans mittemellan. Dessa ankleboots är ju inget undantag och jag försöker bestämma mig om jag tycker om skorna eller inte. Sulan ser ju iallafall ut att kunna vara rätt stabil nu under hösten/vintern, så jo, jag får kila över till Zara så fort jag har tid över och klämma lite.
 
Annars har det faktiskt varit lugnt på skofronten, alldeles för lugnt faktiskt, jag har inte köpt ett par skor sedan i maj!? Skandal om inget annat. Detta bör åtgärdas på en gång, kanske redan med dessa skor..
 
De har en klackhöjd på 12 cm och kostar 949 ;-
Direktlänk.
 
 
 
 

Stressed spelled backward is desserts

        3 kommentarer
Jag vet aldrig riktigt hur jag ska börja ett inlägg efter en månads uppehåll. De senaste två månaderna har helt enkelt varit intensiva och ordet stress har nästan tappat sin betydelse. Nu kommer den närmsta månaden förmodligen bli ännu värre då det är så många beslut som måste tas och det är så många bollar i luften att jag börjar se i kors, haha. Tänkte ta allt i ett och samma inlägg men det kommer bli så rörigt så jag tar saker och ting vartefter.
 
All stress har lett till att jag insjuknat i influensa -  vilket i sin tur gett mig tid att fixa blogginlägg {och fått fina rosor i blombud.}
Det gäller att se det positiva med situationen ;)