You got me.

        4 kommentarer
Nellys senaste nyhetsbrev - vilket sinnessjukt ha-begär jag fick! Är helt såld och vill ha nästan allt, satte ihop ett kollage på de fyra plaggen jag dreglar lite extra efter. Sweet jesus.
 
 

Fall

        3 kommentarer
Det är inte klokt hur tungt det känns att det redan är September. Jag är inte alls mentalt förberedd för en kort höst och en lång vinter då jag genuint hatar vintern. Jag avundas på riktigt de människor som ser hösten som en nystart och är fulla av energi - själv känner jag mig bara tom och livlös. Samtidigt så är jag väl medveten om att jag bara motarbetar mig själv genom att gå omkring och vara nere över att sommaren är över, det jag bör göra är att inse fakta och försöka göra det bästa av situationen. Lyckligtvis har jag just nu bara fina människor omkring mig som är sådär skönt energigivande. Och så som det ser ut nu så kommer jag inte behöva ta mig an hösten helt på egen hand dessutom.. Win-win!
 
Dessutom så tänker jag ta hjälp utav träningen och låta det bli min räddning, är totalt beroende av de endorfinerna! I sommar har det bara blivit massa löpning och knappt någon tid på gymmet alls med tanke på att jag har rest omkring varenda vecka. Det känns inte alls kul att de musklerna jag byggde upp under våren är ett minne blott, men det är bara att hoppa på't igen vilket ska bli awesome! Om jag fortsätter tänka i dessa banor så ska jag förhoppningsvis kunna komma ur denna vinter med livet i behåll. Keeping my fingers crossed.